Svjetski poznati brendovi konačno u Rijeci! Oduševila nas je ponuda Rosemary shopa!
S

Znate onaj lijepi i rijetki osjećaj kad negdje dođete prvi put, osjećate se jako ugodno i jedva se čekate vratiti? Upravo ovaj osjećaj pratio je nas otkad smo prvi put zakoračili u Rosemary, konceptualnu trgovinu drugačiju od svega što smo dosad predstavili.

Rosemary se nalazi u samom centru Rijeke, u pomalo skrivenom kutku, u Užarskoj ulici. Tamo gdje žamor Korza lagano stišava, u ovom se neobičnom shopu pojačava briga o sebi, ljepoti izvana i ljepoti unutra.

Rosemary se nalazi u Užarskoj ulici.

Rosemary je ostvarenje dugogodišnjeg sna poduzetnice Rozmeri Fanuko. Rozmeri je prepoznala vrijednosti brendova i osobno se uvjerila u učinke koje donosi kozmetika kreirana sa zdravim sastojcima, lišena agresivnih supstanci koje dugoročno ne djeluju dobro na kožu i organizam.

Rozmeri Fanuko

Sve što dolazi iz srca i dobre volje mora se dobro primiti među javnosti. Vjerujemo da će mnoge žene, ali i muškarci, upravo ovdje pronaći svoje sretno mjesto i proizvode kojima će dati priliku.

Ova wellbeing oaza ima izvrsnu energiju i izvrsne brendove. Zanimljivo je kako  su se mnogi prvi put pojavili u Hrvatskoj upravo na policama riječke konceptualne trgovine!

Na policama se tako mogu pronaći: slavno ulje Le Prunier, Mukti Organics,  Aeos, Vapour, Activist, Hynt Beauty, Sappho, Axiology, Hiro, Alima  Pure, Manasi 7, Ranavat.

Dosad su ova imena dobro poznata ljubiteljicama „čiste“ kozmetike bila dostupna u europskim i svjetskim metropolama. Zahvaljujući entuzijazmu Rozmeri Fanuko vrhunsku kozmetiku sada možete pronaći u ovoj šarmantoj beauty oazi.

Ne sumnjamo da će u rijeku rado potegnuti i kupci iz Zagreba, Istre i svih dijelova Kvarnera koji vole date prednost drugačijim pričama i istaknutim vrijednostima, te koji čitaju što piše na deklaracijama.

Znamo da vam je ovo jako puno dobrih informacija pa ćemo odmah naglasiti i kako će ljubazan tim izdvojiti svo potrebno vrijeme kako bi vam predstavili brendove i proizvode.

Na vama je da probate i pronađete favorite uz koje će svakodnevno beauty rutina postati zdravija i kvalitetnija!

Rozmeri nam s osmijehom na licu ističe kako se kupci znaju zadržati i po sat vremena jer toliko toga treba ispričati. Odlično je što se mnogi kupci već i vraćaju jer su zadovoljni prvim odabirima i već su stekli povjerenje, imaju  dobre dojmove i žele još!

Iako smo dosad naglasili beauty stranu Rosemary shopa, cjelovitost dolazi u vidu ponude koja je puno šira. Rosemary nudi bogat lifestyle  asortiman. Zanimljive su i ukusne (vjerujte nam, probali smo) chakra čokoladice brenda Cosmic Dealer.  U ponudi se nalazi i vrlo cijenjeni  novozelandski manuka med, luksuzna francuska pasta za zube Lebon te razni namjenski dodaci prehrani rađeni od prirodnih sastojaka. Potpuni wellness ambijent koji nakon napornog dana svima dobro dođe postići ćete uz prirodne mirisne štapiće od  aromatičnog ajurvedskog bilja.

Proizvodi u ponudi trgovine Rosemary neki su od  najzdravijih kozmetičkih proizvoda na tržištu. Certificirani  su, potpuno sigurni za uporabu i netoksični. Dokaz da su kriteriji pri  odabiru bili visoki jest i činjenica da su mnogi od proizvoda odabrani  kao najbolji u svojoj kategoriji prema časopisima Vogue, Elle Vanity Fair, Grazia…

Svi kojima je bitno što piše na deklaraciji, ovdje će biti zadovoljni. Oznake organic, vegan, cruelty-free, sustainable, clean i slične vidljive su na gotovo svim proizvodima.

Svijest se mijenja i svijet se mijenja, a promišljanje o svemu što unosimo u sebe i na sebe postaje dio mentalne higijene. Površnost više nije opcija i zato nas raduje da u Rijeci imamo shop koji je vrlo pomno osmišljen i kreiran iz dobre namjere.

Rosemary je cjelokupna, zaokružena wellbeing  priča s pomno selektiranim brendovima iz kojih izvire strast njihovih  začetnika. Osjeti se ljubav, inspiracija, strast, zdravi pogled na svijet i želja da svojoj njezi i svojim navikama pristupite s više pažnje i nježnosti. Vaše će vam tijelo biti zahvalno. Izgledat će bolje i osjećat ćete se bolje. A ne postoji ništa bolje za nas nego kad znamo da stojimo iza naše preporuke!

Javite nam dojmove i vaše favorite!

ROSEMARY, Užarska 15, 51000 Rijeka
Kontakt mail:  info@rosemary.hr
Kontak telefon: 091 949 8263
Rosemary potražite na društvenim mrežama te budite ukorak s novitetima: Facebook i Instagram.
Fotografije:Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci