NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOU Udruzi Foliot će...

zadnje objave

U Udruzi Foliot će se obilježiti Svjetski dan mentalnog zdravlja majki

Znate li da se prve srijede u svibnju obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja majki? Ove godine, 4. svibnja i Udruga Foliot obilježava taj važan dan! Obilježavanje Svjetskog dana mentalnog zdravlja majki globalna je kampanja kojom se posebno želi podići svijest i pomoći ženama informiranjem o poteškoćama s kojima se mnoge suočavaju u trudnoći ili nakon porođaja, često u tišini i bez adekvatne podrške.

Popularizacija mentalnog zdravlja majki i roditelja ključna je za zdravije, osviješteno društvo – društvo koje brine i podržava zdravo i odgovorno majčinstvo i roditeljstvo. Iz udruge Foliot poručuju da su prepoznali važnost mentalnog zdravlja majki i odlučili posvetiti toj iznimno važnoj temi cijeli tjedan. Tako će se ove godine po prvi puta u Primorsko-goranskoj županiji održati Dani mentalnog zdravlja majki.

Dani mentalnog zdravlja majki održat će se od 2. do 7. svibnja, a brojnim edukacijama, predavanjima, radionicama psiho-edukativnog, kulturno – umjetničkog i zdravstvenog sadržaja nastojat ćemo potaknuti širu javnost na aktivno sudjelovanje u kreiranju koncepta mentalnog zdravlja, poručili su iz Udruge Foliot. Pripremili su i neka iznenađenja te zanimljive popratne aktivnosti za mame i djecu!

Neke od tema koje će program obuhvatiti: slika tijela u trudnoći i majčinstvu, potpomognuta oplodnja, seksualnost u trudnoći i majčinstvu, usklađivanje poslovne i majčinske uloge, mentalno zdravlje majki, dojenje i brojne druge. U programu sudjeluju brojne stručnjakinje i stručnjake koje rade u području mentalnog i reproduktivnog zdravlja (budućih) majki: Barbara Finderle, primalja i savjetnica za dojenje, Diana Hajdo, fitness trenerica, Jasminka Juretić, psihologinja, Helena Rašić Radauš, psihologinja, Gracia Dekanić Arbanas, psihologinja, Miodrag Vezmar, ginekolog, Marina Stijepić, psihologinja, Ingrid Divković, spisateljica i književnica te stručne suradnice Udruge Foliot, Nina Vračević Eškinja, gestalt psihoterapeutkinja i Martina Barać, psihologinja.

Detaljan program bit će objavljen na stranicama Udruge Foliot. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mjesta prijava obavezna – na mail foliot.info@gmail.com

Upoznajte gestalt psihoterapeutkinju Ninu Vračević Eškinju – NINA VRAČEVIĆ EŠKINJA OTKRILA NAM JE PLANOVE UDRUGE FOLIOT, SAZNAJTE ŠTO SE SPREMA VEĆ OD RUJNA!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE