Svečano je otvoren Weekend Food Festival!
S

Ovog vikenda Stara tvornica duhana u Rovinju postaje središte sveg onog što intrigira nepce i osjetila, a posjetitelje očekuju zanimljiva predavanja i paneli, poučni masterclassovi, gala večere, show cooking i još mnogo toga u režiji nekih od najvećih imena svjetske i domaće kulinarske scene.

Put svjetske prehrambene industrije počinje daleko prije dolaska u kuhinju, a na Weekend Food Festivalu snage će udružiti neki od najistaknutijih predstavnika ove sveobuhvatne industrije od same proizvodnje i opskrbnih lanaca do virtuoza iza kulinarskih majstorija s naglaskom na održivost – pojam koji je proteklih godina postao neizostavan u svim industrijama.

Prvi dan festivala donosi brojne zanimljivosti pa okupljene očekuju:

· Panel Održiva budućnost u režiji globalno renomiranih chefova Ricarda Camarene, Ane Roš, Hrvoja Kroflina i Denija Srdoča

· Panel Proizvodnja hrane u Hrvatskoj – Možemo li bolje? Na kojem će neka od najvećih imena domaće prehrambene industrije analizirati proizvodnju hrane u Hrvatskoj te pokušati odgovoriti na pitanje možemo li bolje.

· Teror recenzija – saznajte kako se uhvatiti u koštac s „terorom“ recenzija od chefa Mate Jankovića i gastro novinara Davora Butkovića

· Demo cooking uživo iz Barcelone u režiji Eduarda Xatrucha

· Najbolji pizzaiolo svijeta Franco Pepe

Kaufland Buyers Meet Up – saznaj kako doći na police Kauflanda!

Cijeli program dostupan je na web stranicama festivala.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Plan za vikend? Weekend Food Festival u Rovinju, naravno!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci