Svečane cipele za sve vaše svečane prilike!
S

Svaka žena u svom ormaru mora imati barem jedan par svečanih cipela kako bi uvijek bila spremna za raznovrsne svečane prilike. Kako to biva zimi uskoro se bliži i početak maturalnih zabava gdje maturanti, kao i uzvanici  pomno smišljaju što će odjenuti. No sigurni smo da ni drugih svečanih događanja neće nedostajati, a možda se bliži i neko vjenčanje te ćete htjeti zablistati u svom najboljem svijetlu od glave do pete.

Roberto dućanu pronašli smo savršen model svečanih salonki u nekoliko predivnih boja za koje smo sigurni da će vas oduševiti. Znamo da je izbor velik i da neće biti lako odabrati, ali u jedno smo sigurni – koje god da izaberete nećete pogriješiti jer jednostavnost, elegancija i ženstvenost omogućuju vam da ih uz sve možete savršeno kombinirati.

Roberto prati želje i potrebe svojih klijentica, tako ćete u bogatoj ponudi pronaći još svašta, a naša je sugestija da svakako posjetite Roberto koji se u Rijeci nalazi u Robnoj kući Ri te na Korzu, no za sve naše čitateljice diljem Hrvatske donosimo popis svih trgovina NA LINKU. Kako bi prvi saznali sve aktualnosti Roberto pratite i na SLUŽBENOJ FB STRANICI, kao i na INSTAGRAMU. 


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci