ZTC
 

Antonelu Ožić-Bašić, mladu dizajnericu i vlasnicu brenda BijouxDiva u nekoliko smo navrata s oduševljenjem predstavljali našim čitateljicama i čitateljima sa željom da rad domaćih dizajnera približimo široj javnosti. Kolekciju nakita ove zime je nadopunila i linija ručno izrađenih kapa, turbana i tilastih čarapica – redom must have dodataka za zimu sa stilom!

Dizajnerica nam je otkrila kako su kape 100%  ručni rad te dolaze u 5 različitih boja, a na vrhu svake nalazi se simpatičan krzneni pom pon koji se ujedno može i skidati. Kape su vrlo jednostavne za kombiniranje i održavanje. Basic kolekciju prati metalik kolekcija kapa u nekoliko boja prepoznatljivih prema decentnom sjaju i otmjenim detaljima. Za nešto hrabrije dame koje se žele istaknuti svakako preporučujemo turbane koje je Antonela izradila u čak 9 boja, ono što ih čini posebnima jest materijal koji sadrži šljokice

Naravno, kao u svakoj kolekciji, i ovoga puta uživamo u bogatom nakitu i krunama koju će svakoj ženi pomoći da se osjeća poput prave dive. Kolekcija je prepoznatljiva po kontrastnim tonovima koji su vrlo popularni i na svjetskim modnim pistama.

Za kraj, trend koji je nedavno preplavio društvene mreže od sada je dostupan u kod nas: čarapiceo od tila. U potpunosti ručno izrađene, lepršave, moderne – savršene za posebne prilike u kojima želite dodatno zablistati!

FACEBOOK STRANICAPripremila: Stilueta
Photo: Petra Čolak

Kancelarija bar