ZTC

Peti međunarodni sajam vjenčanja “Wedding day” i ove godine okupirat će pažnju svih budućih parova i ljubitelja mode. U Spaladium Areni u Splitu, od 26.01. do 28.01.,  svoju raskošnu ponudu predstavit će  više od 160 izlagača. U istom terminu održat će se i Sajam kozmetike, zdravlja i estetike “Beauty expo” gdje ce se profesionalci i posjetitelji upoznati sa trendovima vezanim za uljepšavanje što će biti zanimljivo i  budućim mladenke koje žele izgledati besprijekorno na dan vjenčanja.

ZTC

Sajam obiluje brojnim događanjima, gošća iz Zagreba Maja Kauzlarić održat će seminar za mladenke po prvi put u Splitu na temu kako smanjiti stres prilikom organizacije vjenčanja, a tu su i brojne druge zanimljivosti.

U sklopu sajma održat će se 3 modne revije svjetskih brendova i etabliranih hrvatskih dizajnera –   Aleksande Dojčinović, Gau Moreno, Leila design, Anovi, Varteks, Jeordies, Duchess… Gala dobrotvornu reviju uveličat će osobe iz javnog zivota koji će prošetati pistom u ulozi modela, a šlag na kraju je atraktivan nastup ovogodišnje gošće Lane Jurčević.

Buduci parovi kupnjom dobrotvorne lutrije mogu osvojiti vrijedne nagrade poput romantičnog vikenda za dvoje, najma vjencanice Glamour Sposa, svečanog odijela ,vjenčanu tortu i druge nagrade.

Sva prikupljena sredstva bit će donirana Udruzi Anđeli koja skrbi o djeci sa teškim tjelesnim invalidnostima.

Izvor: PR

Kancelarija bar