Sve je spremno za promociju knjige “Šapat anđela ljubavi” autorice Adele Franceković
S

Adela Franceković je poznata kao autorica Transformacijskih principa, uspješna poduzetnica, majka i partnerica, a zovu je intuitivnom čarobnicom radi cjeloživotne komunikacije s anđelima. U Hrvatskoj je upravo “Šapat anđela ljubavi” prvijenac knjiga duhovne tematike o anđelima domaće autorice.

Kroz knjigu o anđelima Adela prenosi životne istine i Transformacijske principe koji čitateljima pomažu da promjene život na bolje i okrenu se rješenjima. Knjiga govori o tome kako je Adela potaknuta vlastitim životnim problemima, od teških početaka, preko previranja, nadanja, uspinjanja i padanja, do uspješnog života kojeg je samostalno i s hrabrošću kreirala, istkala povjerenjem u duhovno vodstvo, odlučila promijeniti svoj život, te kako su ju Anđeli nadahnuli da kroz razne životne situacije nađe svjetlo na “kraju tunela”. Jednako tako već dvadeset godina nadahnjuje ljude oko sebe da se i sami pokrenu.

Knjiga „Šapat anđela ljubavi“  je priručnik u kojem autorica Adela Franceković čitatelje vodi kroz svoja iskustva u kojima je spoznala dubinu ljepote života, zahvalnost i darove ljubavi. Autorica nas vodi kroz svoje putovanje kako bismo i mi započeli neko novo i za nas uspješnije i ispunjenije životno razdoblje.

Promocija knjige održat će se u ponedjeljak, 21. listopada 2019. godine u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1 u Zagrebu, dvorana Ban Mažuranić s početkom u 18:00 sati. Radi ograničenog broja mjesta, svoje dolazak možete rezervirati potvrdom na mail info@adelafrancekovic.com ili pozivom na broj 091 1708 085.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci