Sve je spremno za najzanimljiviju kavu u gradu – U ZTCaffe stiže Jelena Veljača!
S

Upoznajte javne osobe na prisniji i drugačiji način u ZTC-u Rijeka!

Uz ZTCaffe imate priliku  sjesti na kavu s nekima od njih i popričati o stvarima koje su vas uvijek kod njih zanimale.  Zamišljen kao talk show, ali ne na televiziji nego tik pored vas, ZTCaffe ugošćuje osobe iz  javnog života s kojima, uz kavu i ugodnu atmosferu, razgovaramo o aktualnostima, čime se  trenutno bave i raznoraznim drugim temama.
Iduća  gošća zasigurno ima o mnogočemu pričati.

Jelena Veljača glumica je,  scenaristica i producentica.

Međutim, ono s čim je u posljednje vrijeme digla najviše prašine  građanska je inicijativa #spasime, kojoj su se ubrzo pridružile brojne javne osobe pa i Vlada  Republike Hrvatske. Uza sve to, rastavljena je majka koja skupa s bivšim mužem pokušava  trogodišnjoj kćeri pružiti pravi dom i obitelj, s čim, priznaje, katkad ima poteškoća.  Kako usklađuje uloge javne osobe, majke i aktivistkinje, kao i druga pitanja, možete ju i sami  upitati. Pitanja se postavljaju putem papirića, tako da bez zadrške možete pitati što vas  zanima. Potpisati se možete, ali i ne morate, no da biste sudjelovali u izvlačenju nagrade,  potrebno je navesti ime. Nagrade uvijek tematski prate gosta, tako ovaj put dijelimo Jeleninu  knjigu „Mama vam je cijelo vrijeme lagala”.

Na kavi i razgovoru nam se pridružite u ZTC-u u subotu, 19. listopada 2019. s početkom u  18:00 sati. Razgovor će moderirati Vedrana Lisica. Više o ZTCaffe projektu saznajte na ztcaffe.com.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci