Sutra počinje najveći koktel festival u Hrvatskoj!
S

Najbolji koktel majstori i miksolozi iz regije predstavljaju nove trendove i vrhunske koktele na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu. Okupljene očekuje i afterparty na kojem će nastupiti jedan je od vodećih hrvatskih DJ-a s internacionalnom karijerom – Joe2Shinne

Još nas malo dijeli od prvog Imperial Spirits Festivala koji će se održati 26. i 27. svibnja u hotelu Kvarner u Opatiji, u organizaciji Liburnia Hotels & Villas.

Pripreme za festival, gdje će više od 20 poznatih brandova pića predstaviti svoje signature koktele, su u punom jeku. Koktel majstori i miksolozi iz Hrvatske i regije predstavit će aktualne trendove iz industrije te posjetiteljima ponuditi jedinstveno barsko iskustvo najnovijih i najboljih žestokih pića.

Vrhunski chefovi će u gastro zoni za posjetitelje pripremati lokalne i internacionalne specijalitete, a sve prati i bogati zabavni i glazbeni program koji uključuje DJ i live izvođače. Zadnji dan festivala u klubu Gervais održat će se i afterparty na kojem će nastupiti jedan je od vodećih hrvatskih DJ-a s internacionalnom karijerom, Joe2Shinne.

Ulaznice za festival je moguće kupiti u obliku dnevne ili festivalske ulaznice, a koju je uključeno neograničeno kušanje koktela i ulaz na afterparty. Također, ponuđeni su i paketi sa smještajem u vrhunskim Liburnia Hotels & Villas objektima za one koji žele uživati u Festivali cijeli vikend.

Više informacija o ulaznicama, programu te ponudi smještaja može se pronaći na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Stiže prvi Imperial Spirits Festival! Jučer smo u Opatiji saznali sve detalje!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci