Volimo naslove koji imaju dubinu. “Sjeta” je na našoj must read listi!
V

Ako ste se ikad pitali zašto vam godi tužna glazba… Ako u kišnim danima pronalazite utjehu i nadahnuće… Ako intenzivno reagirate na glazbu, likovne umjetnosti, prirodu i ljepotu… Onda vam sjeta neće biti strana.

U svojem najnovijem naslovu Susan Cain, autorica bestselera „Tišina“ i „Moć tišine“, proučava moć sjete i melankolije te otkriva zašto nam je tako teško prepoznati njihovu vrijednost.

Saznajte kako sjetnim stanjem uma možemo nadići bol prekida, ovisnosti, bolesti ili smrti. Jer tek kad prihvatimo da ćemo svi iskusiti gubitak i patnju možemo se okrenuti jedni drugima.

U vrijeme razdora i nesigurnosti, „Sjeta“ će nas povezati na duboke i neočekivane načine.

Susan Cain uvažena je govornica i autorica nagrađivanih knjiga. Prevedena na više od četrdeset jezika, „Tišina“ se pojavila na mnogim listama najprodavanijih naslova, a sedam je godina bila na listi bestselera New York Timesa. TED Talk Susan Cain na temu snage introvertiranih osoba pregledan je preko četrdeset milijuna puta.

S engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

„Prije deset godina prepoznala sam se u Tišini. Sa Sjetom Susan Cain je ponovo opisala i uvažila moj život! Njezina nova knjiga potvrđuje da je moja stalna, bolna svjesnost brutalne ljepote života način na koji sam povezana s umjetnicima, iscjeliteljima i svim ostalim pojedincima koji su kroz povijest obraćali posebnu pozornost na svijet. Poklonit ću Sjetu svim svojim osjećajnim, bolnim, prekrasnim prijateljima.“ – Glennon Doyle, autorica Neukroćene

Tekst, foto: PR

Naslov pronađite ovdje.

Prethodni tekst – BOJANA IVANOVIĆ O SVOJIM BITKAMA U KNJIZI “TI SAMO GURAJ DALJE”

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci