Super vijesti iz ZTC-a: stiže genijalan Black Friday i svake nedjelje do kraja godine centar je otvoren!
S

U finale godine riječki ZTC ulazi u super dinamičnom ritmu! Trgovine pripremaju odlične  Black Friday popuste koji vas očekuju 24. 11.! Idealna je to prilika da si kupite novi kaput, torbicu, cipele, tenisice, nešto od nakita, naočale, štogod je na vašoj wish listi!

Čuli smo da kupci planiraju iskoristiti i popularni Crni petak kako bi kupili prve darove najbližima! Nakon Crnog petka, ZTC spremno čeka i Zadnju subotu u mjesecu. Nakon kupovine, kupci već dobro znaju, s predočenim računom uputite se na Sretna vrata. Ako vrata zazvone prilikom vašeg prolaska, osvajate poklon bon ZTC-a! Petak i subota idealna su prilika za shopping s popustima!

Druga dobra vijest je će svake nedjelje do kraja godine Zapadni trgovački centar biti otvoren!

Sa svih strana stižu vijesti o blagdanskim događanjima, druženjima, koncertima, Adventima! Kraj godine uvijek dolazi u najraskošnijem ruhu, a u ZTC-u studeni i prosinac proći će u znaku brojnih noviteta, atraktivnih događanja i shoppinga!

Pratite nas i  među prvima saznajte  sve novosti,  a u svakom trenutku informacije su vam dostupne i na službenoj internetskoj stranici centra.

Prethodni tekst-  Od knjiga do mandarina, a ima i nešto mode. Ovo su moji jesenski ZTC favoriti!

Tekst: PR

Fotografija: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci