Tražite sunčane naočale? Imamo prijedloge!
T

Lišće mijenja boju, u zraku je gušta, a noći se približavaju – jesen je uvelike tu. Ali to ne znači da biste trebali spakirati sunčane naočale! Iako je malo vjerojatno da ćemo imati više toplog vremena, postoji nekoliko razloga zašto još ne biste trebali skloniti svoje sunce.

Najnoviji “it” modni dodatak nije bio prisutan samo na modnim pistama u New Yorku, Parizu ili Milanu ovog mjeseca. Bio je sveprisutan na ulicama – jer znamo koliko je važno provoditi vrijeme vani i koliko nam je potreban odmor u prirodi, a istodobno biti zaštićen od listopadskog sunca.

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo. Bilo da tražite par sunčanih naočala s potpisom najpoznatijih svjetskih brendova, s dodatnom UV zaštitom za vaše sljedeće skijanje ili klasične avijatorice za svakodnevnu upotrebu, pogledajte najnovije modele iz kolekcija modnih brendova Police, Yalea, Furla, Fila i Philipp Plein.

Istaknite se u gomili sa sunčanim naočalama koje laskaju vašem licu, bez obzira jesu li vaše prepoznatljive sunčane naočale mačkaste, predimenzionirane, ovalne ili okrugle sunčane naočale.

Modeli su dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera: Optika Anda i Livision Optika

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst –DONOSIMO MODELE NAOČALA KOJI SU IDEALNI ZA RUJAN

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci