Subota  u ZTC-u u znaku makeovera i darivanja krvi!
S

ZTC je već dobro poznata riječka adresa za dobar shopping, još bolju hranu i savršeno provedeno vrijeme. S velikim brojem sadržaja, trgovina i raznoraznih događanja svakim danom privlači sve veći broj ne samo Riječana nego i ostalih gdje je ugodna atmosfera zajamčena i kvalitetno vrijeme osigurano, a sve to s prekrasnim pogledom na Riječki zaljev.

Međutim, ZTC je poznat i po plemenitim akcijama, a jedna vas takva čeka ove subote, 7. ožujka kada će se održati dobrovoljno darivanje krvi od 15:00 do 18:00 sati. Svakog je dana idealno vrijeme za učiniti neko dobro djelo, a darivanje krvi je jedno od takvih čime spašavate čak tri života. Zato odvojite malo vremena i napravite nešto za druge.

Kako Dan žena ne može proći bez uljepšavanja i sređivanja jer je ipak to dan posvećen ženama i svemu što one zagovaraju, ZTC je tim povodom osigurao i proljetni makeover, također 7. ožujka, s početkom u 17:00 sati. Nastao je u suradnji s Extravagant timom gdje vas osim makeovera, čeka i ugodno druženje uz simpatične ženske teme kao što su moda, make up i frizure uz profesionalne fotografije kao šećer na kraju.

Ova je subota u ZTC-u idealna i savršena prilika da učinite nešto za sebe i ostale, ispunite se pozitivnom energijom i osjećajem zadovoljstva i slavite sebe i svoja postignuća svaki dan, ne samo 8. ožujka jer je svaki dan savršena prilika za to.

Foto: Facebook profil ZTC-a, Unsplash

Pripremila Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci