NaslovnicaLIFESTYLEMODADomaći brend Style Factory...

zadnje objave

Domaći brend Style Factory potiče održivost

Iza uspješnog brenda za dizajn i proizvodnju poslovnih uniformi Style Factory stoje Vedrana Badrov, dizajnerica s dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj modnoj sceni i njen stručni tim.

Vedrana Badrov je magistrirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Još kao studentica započela je suradnju s francuskom modnom kućom specijaliziranom za proizvodnju ekološkog krzna. Ta iznimno plodna suradnja rezultirala je prvom samostalnom kolekcijom predstavljenom 2010. na Fashion Weeku pod brendom Foch. Najbolji komadi iz kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu!

Suradnju sa svojim fakultetom Vedrana je nastavila na polju ispitivanja moderne tehnologije tekstilne industrije i inženjerstva te objavila nekoliko znanstvenih radova. Nakon višegodišnjeg kreiranja prêt-à-porter odjeće za žene. Vedrana je otvorila novo poglavlje na svom profesionalnom putu fokusirajući se na cjelovitu uslugu korporativnog odijevanja – od savjetovanja, dizajniranja do proizvodnje i isporuke poslovne odjeće za sve djelatnosti.

„Naša poslovna filozofija može se sažeti u četiri osnovna cilja: individualna pristup svakom klijentu, poticanje domaće proizvodnje, promicanje održivosti korištenjem ekološki prihvatljivih materijala i društvena angažiranost. 2% neto vrijednosti svake naše fakture doniramo u humanitarne svrhe.“ – kaže Vedrana Badrov.

Funkcionalno i moderno

Radna odjeća mora biti funkcionalna i udobna, ali nikako ne smije biti stereotipna i dosadna. Vizija je kojom se vodi ova mlada dizajnerica te nastoji stvoriti svakom klijentu vizualni identitet zaposlenika. A da izlazi izvan ustaljenih okvira i nudi personaliziranu prepoznatljivost.

U najnovijoj kampanji za Style Factory u ulozi modela pojavljuju se misice Ivana Ergić i Lucija Begić te osobni trener i poduzetnik Ivan Bezinović. Ovaj zanimljivi trojac stao je pred objektiv fotografa Vanje Šolina. Na osebujan način dočarao kako se suvremena radna odjeća može kreirati izvan okvira. Kvalitetni prirodni materijali i moderan, funkcionalan dizajn u kombinaciji s vještom izradom vrsnih hrvatskih proizvođača odjeće s kojima Vedrana surađuje. Rezultirao je privlačnom kolekcijom koja je idealna za posao, a istovremeno lijepa i trendovska.

Veliki potencijal za svoj rad Vedrana pronalazi u hrvatskom turističkom sektoru pa su među zadovoljnim klijentima Style Factoryja brojni hoteli poput Hiltona, Esplanade, Adriatic Luxury hotesa, D-Resorta, Ville Dubrovnik i mnogi drugi.

Detalje o jedinstvenoj hrvatskoj agenciji za savjetovanje, dizajn i proizvodnju poslovnih uniformi potražite na:  www.stylefactory.hr

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE