Studio Plus u centru Rijeke – za vašu savršenu kuhinju!
S

Savršena kuhinja ovisi o brojnim individualnim faktorima. Namjena, stil nekretnine, veličina kuhinje, zidovi, izrada kuhinje po mjeri otvara brojna pitanja. Kako bi vaše iskustvo bilo ugodno i profesionalno pobrinut će se Studio Plus tim. Prvi kuhinjski specijalist u Rijeku dovodi vrhunske brendove kao što su  Häcker, Bora, Miele, Bosch, Gorenje, Blanco i Schock.

Svi ovi brandovi sinonimi su za kvalitetu, pouzdanost i dugu tradiciju.

Häcker linije kuhinja – inovacija bez premca

Njemački brend Häcker ima dvije linije. Concept130 posvećen je savršenoj izradi komercijalnih kuhinja. Studentski dom, apartman, kuhinja za obitelj, inovativan koncept kuhinja donosi multifunkcionalne sisteme okrenute ka budućnosti.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova, od savršenog vizualnog dojma do ful tehničkih performansi, bez kompromisa.

Häcker Systemat linija ima brojne mogućnosti planiranja uz veliku paletu boja i materijala. Systemat linija omogućit će vam da razvijete i osjetite jedinstven dizajn kuhinja s brojnim gadgetima i atraktivnim rješenjima. Uz ovu liniju vaša će kuhinja biti funkcionalna, zabavna, moderna i atraktivna.

Häcker kuhinjski namještaj opravdava najviša očekivanja za kvalitetu, funkcionalnost, trajnost, dizajn i održivost. Brojne nagrade govore u prilog reputaciji i svjetski poznatoj kvaliteti.

Bora – nova dimenzija kuhinja

Već u prvim tjednima rada  brend Bora kao dio ponude Studio Plus salona istaknuo se mogućnostima i inovacijom. Kupci su ga brzo prepoznali što i ne čudi jer je njemačko ime sinonim za kvalitetu. Tome u prilog govore i brojne nagrade struke.

Potpuno nova dimenzija kuhinja u vidu odvodnje para i mirisa, Bora donosi koncept koji spaja ploču za kuhanje i napu u jednom.

Imali smo priliku vidjeti demonstraciju i možemo potvrditi – Bora djeluje. Osim što donosi uštedu prostora, izvrsno funkcionira te bez obzira na jela koja pripremate prostor i odjeća ne primaju miris.  Važno je naglasiti kako  je (za razliku od klasičnih napi) sustav  izuzetno tih i jednostavan za održavanje.  Bora je izrađena od visokokvalitetnih materijala, odnosno od čistog nehrđajućeg čelika te staklokeramike bez teških metala.

Bora je izvrstan odabir za sve one koji uživaju u kuhanju, ali i osjećaju pročišćene te minimalističke kuhinje.

Studio Plus od nas ima najveći plus

Prilikom posjete Studio Plus salonu oduševile su nas i radne površine s naglaskom na Perfect Sense® tehnologiju koja se odnosi na anti finger print površine (fronta/ radna ploca/ cijela kuhinje).

Izvrsni brendovi, posvećenost detaljima i kupcima, želja da odabir kuhinje bude iskustvo u kojem ćete uživati. Bilo da je vaša željena kuhinja moderna, urbana, luksuzna, obiteljska, nordijska, seoska ili „TinyHouse“ stila, uz Studio Plus vaša će vizija postati stvarnost. Ono najbitnije, uživat ćete u cijelom procesu.

Niche stil rada velika je prednost. U prvom razgovoru otkrit ćete više o vašim planovima, potrebama i idejama, a tim će vam ponuditi niz rješenja kako bi kreirali kuhinju u skladu s vašim životnim navikama. Slijedi izrada besplatnog nacrta. Možete eksperimentirati s različitim  stilovima, bojama, materijalima, aparatima sve dok ne složite vašu  savršenu kuhinju po mjeri.

Nakon što ste odabrali kuhinju i sve potrebne aparate možete se opustiti znajući da će kuhinju proizvesti njemački specijalisti pazeći na svaki detalj. Vrijeme čekanja je između šest i osam tjedana. U dogovorenom terminu  stručnjaci će dostaviti i montirati kuhinju bez dodatne naknade.

Kuhinja je najvažnija prostorija svakog interijera. Kad se o kuhinji radi, nema kompromisa.

Birajte najbolje, odaberite Studio Plus!

Kontakt telefon: 051 304 921

Kontakt mail:  rijeka@studioplus.hr

www.studioplus.hr

www.haecker-kuechen.com

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci