Stilueta u posjeti: Welcome Autumn event by Studio Moni u Novom Vinodolskom
S

Studio Moni beauty centar nalazi se u Novom Vinodolskom i jedna je od najpoznatijih oaza ljepote na Kvarneru. Zadovoljne klijentice svih generacija navikle su profesionalne tretmane, poznate brendove, ali i posebnu ugodu koju donose trenuci s vlasnicom salona Monikom Kargačin.

Studio Moni neprestano iznenađuje novitetima i projektima, a jučer je klijentice i prijateljice centra oduševilo druženje u Marini Novi i nova suradnja koju je Monika predstavila.

Naime, već nekoliko mjeseci beauty centar radi sa svjetski poznatim brendom Thalion. Alge, morska voda i morske biljke, pravi izvori života, stupovi su istraživanja THALION-a i u srcu su svih proizvoda.  Postoji posebna bio-sličnost između naše kože i izvornog morskog okoliša.

Ovaj afinitet omogućuje našim stanicama da prirodno uhvate i asimiliraju sve dobrobiti ovog okoliša kako bi živjele u potpunoj ravnoteži. Predstavnice brenda jučer su istaknule zadovoljstvo što surađuju s ovim centrom te što se promocija održava baš na lokaciji u neposrednoj blizini mora koje je najveće inspiracija u radu brenda!

Studio Moni uskoro će predstaviti posebne jesenske pakete za njegu tijela i lica, a od 1.10. kreće i jubilarna tombola u kojoj sudjeluju klijentice centra!

Monika Kargačin naglašava i tailored made pristup u radu te VIP pakete. U svakom slučaju sigurni smo da će se mnogi ove jeseni zaputiti u Novi Vinodolski, u šarmantnoj beauty oazi, pronaći ćete vaš put ka ugodi, ljepoti i zadovoljstvu!

Prekrasnim događanjem dočekali smo jesen i saznali tajne ljepote uz koje ćemo blistati narednih mjeseci!

STUDIO MONI BEAUTY CENTAR

Rasadnik 3, 51250, Novi Vinodolski

KONTAKT: +385 91 888 0718

FOTOGRAFIJE: Ivor Mažar

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci