Studio Marcela ima novu kampanju, naglasak je na trendy frizure koje ističu osobnost
S

Neprolazna ljepota  predstavljena je u novoj kampanji Studia Marcela. Bezvremenska esencija zdrave i njegovane kose odiše pri samom pogledu na senzualne fotografije Danijela Galića koji je u suradnji s Jadrankom Pezo, vlasnicom lanca frizerskih salona Studio Marcela, realizirao kreativnu ideju.

Da je zdrava kosa najljepša kosa dokazuju aktualna Miss Universe Hrvatske Andrea Erjavec te nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač kojima se u kampanji pridružila i bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj.

Ivana Mišura Vlaović

Voluminoznost, blistavost, mekoća i nježni pramenovi na kosi ovih zanosnih ljepotica potpis su frizerskog salona usredotočenog na održavanje zdravlja i njege kose pružajući apsolutnu pažnju na ispunjavanje svih želja svojih klijentica. Studio Marcela obožavaju i akterice nove kampanje koje se u ruke stilistima prepuštaju s povjerenjem no pitali smo ih i koliko im vremena treba za styling kose onda kada ne stignu u ruke stručnjaka.

Ivana Delač

”Za valove mi je potrebno malo više vremena no za visoki rep ili nisku pundžu svega par minuta koliko imam vremena dok se moje male djevojčice igraju”, prča Ivana Mišura Vlaović kojoj je ovo i prva kampanja nakon porodiljnog dopusta. Ivana, inače poznata po nijansama kose svjetlijih tonova, iako je prirodna brineta, govori kako nije sklona velikim promjenama za razliku od Antonije Bračulj koja je jednom bila plavuša. ” Bila sam blond no takvu avanturu više ne bih ponovila”, naglašava Antonija. U novoj kampanji njeno lice naglašeno je asimetričnim šiškama kojima je već dugo godina vjerna još jedna missica, Ivana Delač koja je po šiškama postala prepoznatljiva.

Antonije Bračulj

Na pitanje biraju li savršenu šminku, također ispričanu u snimljenoj kampanji ili odličnu frizuru obje odgovaraju kako im uz  dugu sjajnu i zdravu kosu treba minimalan make-up. Kako se ljeto približava glitter će biti nezaobilazan na preplanulom tenu te kao  dodatak sjajilu na usnama.

Andrea Erjavec

Andrea Erjavec novo izabrana je Miss Universe Hrvatske kojoj je ovo prva modna kampanja. Dugokosa brineta dosad se nije usudila na drastičnu promjenu imidža i kaže kako većinom bira ravan styling kose. ”Volim kad mi je kosa strogo ravna jer je to najviše fashion”, ističe Andrea. ” Uredna i njegovana kosa odaje dojam da se brinemo u sebi i svom izgledu”, zaključuje.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Studio Marcela Bubbly Day spoj je druženja i upoznavanja hair trendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci