zadnje objave

Studio Kate u svojoj ponudi sada ima i unikatne ukrase za kosu!

Studio Kate i kreativna Kate Brozinčević na samom kraju izazovne godine donose lijepe novitete! Briga o zdravlju i ljepoti kose uvijek im je na prvom mjestu, a sada je Kate pronašla još jedan način kako da oplemeni svakodnevicu svojih klijentica, ali i brojnih žena kojima se svidi što je pripremila.

Prije dvije godine sinula joj je ideja kako bi bilo zanimljivo ponuditi klijenticama nešto više i nešto novo. Nakon vremena i vremena istraživanja rodila se ideja da kreira ukrase za kosu. Prve reakcije žena su jako pozitivne, a vrijeme će pokazati na kakvom su putu i u kojem će se smjeru razviti ideja.

Rajfovi i gumice za kosu

Trebalo je jako puno sati, dana i noći dok nije izradila prvi model rajfa s kojim je bila zadovoljna u potpunosti,  a radi se o rajfu za svečane i dnevne prilike, izrađen u zlatnoj boji koja se prelijeva u indigo plavu. Materijal je bio presudan i bila je to ljubav na prvi pogled.

Pitali smo Kate kako se osjeća u ovom novom kreativnom segmentu, a odgovor nas nije iznenadio – Inspirativno i sretno. Kreativna sam po prirodi, a svaki pravi kreativac zna da nam um nikada ne miruje, ja se vodim onom poznatom izjavom Alberta Einsteina Kreativnost je inteligencija koja se zabavlja.

Svaki ukras je jedinstven, te vjerujemo da će svaka žena pronaći svoj model kako bi istakla svoju osobnost, neovisno je li klijentica ili nije. Ukrase za kosu moguće je pogledati i kupiti direktno u salonu, u ulici Marka Marulića 14.

 „Studio Kate jer voli vašu kosu“ slogan je Studia Kate te je uz ovaj novitet dobio još i veći smisao! Bliži će Božić, možda smo vam baš dali i odličnu ideju što darovati ovih blagdana! 

Studio Kate, Marka Marulića 14, Rijeka kontakt: 091/792-0011

Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE