Studio Kate recenzija: nova Nirvel linija „Naturals“
S

Nova linija proizvoda iz Nirvela se može pohvaliti s udjelom od 90% prirodnih sastojaka u proizvodima,  ambalaža novih proizvoda je reciklirajuća te se proizvodi od prikupljenih recikliranih plastičnih vrećica iz oceana i obale oceana.Svaka priča koja sadrži i osviješteni eko trenutak posebno nam je draga, Kate Brozinčević i tim isprobali su novu liniju te su nam dali priliku da saznamo dojmove iz prve ruke.

Klijentica Nina (45 godina) ima deblju vlas, a kosa je suha i porozna. Iako je preporuka da se proizvodi koriste na prirodnoj kosi, odlučili su Naturals liniju isprobati na kosi koja se redovito posvjetljuje i koja je samim time zahtjevnija.

Linija sadrži šampon, regenerator (bez ispiranja), masku i suho ulje. Šampon je rjeđe teksture, jako je koncentriran i manje ga se nanosi od prosjeka. Nakon toga stavljena je maska te je djelovala 15-ak minuta pod toplinom, upravo ona kosi daje mekoću i svilenkastu teksturu. Nakon što se maska isprala, kosu je dodatno zagladio i osvježio regenerator koji se ne ispire. Na kraju suho ulje bogato  ekstraktima ulja Verbene i Tsubaki ulja dalo je sjaj i prirodnu mekoću kosi.

Kosa je nakon par dana i dalje fina, sjajna i mekana. Sami proizvodi nisu otežali kosu ni nakon 6 dana, tako da svakako imaju našu preporuku.

Kate Brozinčević naglasila je kako je ova linija idealna za sve tipove kose. Bogata je prirodnim sastojcima poput VERBENE, a kosi pruža osvježenje i hidrataciju.

Volimo ovakve linije pogotovo kada je riječ o liniji proizvoda koja je 100% posvećena predanosti očuvanja planeta Zemlje.

Kosa je kruna svakog izgleda, a pogled na zdravu, njegovanu i lijepu kosu svakoj je ženi najljepši uvod u novi dan. Poznati brand Nirvel ovom je linijom obogatio svoj asortiman, ali i poslao snažnu poruku o očuvanju okoliša. Želite li i sami promjenu, svakako se javite ovom vrhunskom timu koji će vas voditi na vašem putu kose kakve zaslužujete.

Studio Kate, Ul. Marka Marulića 14, Rijeka, kontakt: 091/792-0011 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci