Studio Kate predstavlja novitet: Boxer braids
S

Nakon bezbrižnog i ležernog ljeta rujan donosi neku novu energiju i želju za promjenama. Često se ta želja održava upravo na kosi, neke žene se odlučuju na promjenu dužine kose ili stila frizure, neke na boju kose, a Studio Kate iz Rijeke koji se sada nalazi na adresi Marka Marulića 14 u centru Rijeke, donosi jednu super ideju za sve one koji žele zadržati dobru ljetnu vibru i osjećati se posebno.

Pletenice su uvijek dobra ideja, vole ih djevojčice, djevojke i žene, postoji jako puno načina na koji se mogu isplesti i prate nas od djetinjstva!

Ipak, ovoga ljeta u fokusu su najviše bile  tzv. Boxer braids koje oplemenjene ekstenzijama u raznim bojama podižu imidž, izazivaju pažnju i čine svaku ženu drugačijom!

Upravo ovu tehniku usavršila je Kate Brozinčević sa svojim timom, a s pletenicama su po Rijeci samouvjereno prošetala Petra Šutej i Ivana Jurković.

Pletenice traju nekih otprilike sedam dana, ovisno o kvaliteti prirodne kose i navikama. Atraktivne su i jedinstvene, mogu se nositi za neke posebne prilike ili samo kad se žena odluči počastiti novim imidžem ili teži kratkoj promjeni. Uklapaju se u sve stilove – svečane, sportske i dnevne.

Studio Kate neprestano prati trendove i uvodi novitete, a potražnja za ovim stilom pletenica postoji već nekoliko mjeseci i to među svim generacijama. Klijentice imaju na raspolaganju širok izbor boja i stručne ruke ovoga tima.

Usudite se biti drugačije, za sva dodatna pitanja slobodno se obratite Kate i timu koji iz mjeseca u mjesec neprestano pomiče osobne granice i na radost klijentica i klijenata unose novitete u svoje ponude proizvoda i usluga.

Studio Kate nalazi se u neposredoj blizini Cukarikafe-a i nezaobilazna je adresa za sve one kojima je cilj imati zdravu, lijepu i njegovanu kosu, pod motom „Studio Kate jer voli vašu kosu“  kreativne ruke itekako ispunjavaju svoju misiju!

Neka ljeto traje i traje, ako ne na kalendaru barem u kosi!

Studio Kate, Marka Marulića 14, Rijeka kontakt: 091/792-0011

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci