Studio Kate donosi priču o dvije promjene, od konzultacije do transformacije
S

Studio Kate u Rijeci sinonim je kvalitete, Kate Brozinčević i njezin tim neprestano uvode novitete, pohađaju dodatne edukacije, a sav trud nagrađen je što je upravo ovaj frizerski salon danas jedan od najpoznatijih u Rijeci.

Proljeće je vrijeme promjena stoga je danas prigodna tema o dvije promjene na koje su se odlučile klijentice nakon odrađenih besplatnih konzultacija. Kako je tekao proces, koliko je trajao i koji je bio cilj donosimo u nastavku.

PRIJE – POSLIJE

KLIJENTICA A.T. 

RAZLOG DOLASKA:  Klijentica nas je odlučila posjetiti po preporuci naše dugogodišnje klijentice. Kod prvog posjeta savjetujemo da se zakažu besplatne konzultacije, kako bi vidjeli stanje i strukturu kose, a nakon toga željenu boju i frizuru. Želja klijentice je korigirati boju.

O TRANSFORMACIJI: Ova transformacija je bila prilično zahtjevna i izazovna. Samim tim što je bilo riječ o korekciji boje koja je napravljena prije nepunih tjedan dana. Kako bi ujednačili boju i uklonili prijelaze, prvo smo posvjetlili tamniji dio koliko nam je kosa dozvoljavala. Nakon toga izradili smo dvobojne pramenove te tonirali korijen u prirodno hladniji ton, kako bi boja duži period bila urednija. Dužinu smo istonirali u bež tonove.

Kako je kosa prošla u kratkom vremenu zahtjevnije procese, napravili smo dubinsku njegu kako bi kompletna kosa bila hidratizirana, punija te sama boja bila postojanija.

FINALNI IZGLED:  Asimetrični bob sa blagim valovima.
TRAJANJE PROCESA: Cijeli proces trajao je punih 7 sati.
DOJMOVI KLIJENTICE:  “Nezadovoljna  trenutnom bojom, po  preporuci prijateljice pogledala sam radove  na FB stranici “Studio Kate” i odlučila im se javiti. Ono što me odmah oduševilo je poziv na besplatne konzultacije, da vidimo što se uopće može napraviti. Pri dolasku Kate je pogledala stanje kose, dajući mi vrijeme da ispričam svoju priču od početka tjedna tj. što sam radila u zadnja 4 mjeseca na kosi.
Pri vidljivoj potrebi za doradom, odlučila je ostati i preko svog radnog vremena i izdvojiti za mene vrijeme od gotovo sedam sati kroz koje sam imala osjećaj velike srdačnosti, uz ponudu čaja, kave, ugodne atmosfere. Zbilja nemam riječi kojim bih opisala razinu zadovoljstva visokom kvalitetom u radu i komunikaciji te kompetencijama pri ispravku boje i novom nijansiranju. Dva frizera u tjedan dana, ista slika kao zahtjev, ista kosa, ali posve “druga priča”. Hvala od srca “Studio Kate” na transformaciji koja mi je ponovno vratila samopouzdanje.” A.T.

PRIJE – POSLIJE

KLIJENTICA: Ž.B

RAZLOG DOLASKA:  Klijentica nas prati preko društvenih mreža. Želja klijentice bila je riješiti se crvenog tona. Još jedna zahtjevna transformacija jer izlazak iz crvenih tonova prilično je izazovan pogotovo kada se kosa dugo vremena boja drogerijskim bojama.

O TRANSFORMACIJI: Prvo smo uklonili boju koliko nam je sama struktura kose dopuštala. S obzirom da se radi o debeloj i zdravoj vlasi, ovaj proces nam je bio ipak malo olakšan. Nakon toga korijen toniramo u prirodni ton te dužinu u tonove karamele.

TRAJANJE PROCESA: Cijeli proces trajao je svega 4 sata.
FINALNI IZGLED: Lagano slojevito šišanje u kombinaciji s valovima.

DOJMOVI KLIJENTICE:  “Sretna sam što nisam morala puno objašnjavati što želim, a rezultatom sam bila prezadovoljna, i nisam izašla razočarana. Cure su divne, stručne i  profesionalne.”

Prvi korak ka promjeni je vaša odluka, a ako se radi o njezi kose uvijek svoje povjerenje povjerite stručnim i profesionalnim osobama.

Studio Kate, Marka Marulića 14, Rijeka kontakt: 091/792-0011

studiokate.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci