STILUETA XMAS SPECIAL: Stigla nam je najava. Adventiranje na Rezoluciji počinje uskoro!
S

Nakon nekoliko uspješnih izdanja Trg Riječke rezolucije kao jedna od najpopularnijih lokacija riječkog adventa ove će godine biti dodatno oplemenjena novim dekorativnim elementima, bogatim programom i raznovrsnom adventskom ponudom. 

Novi naziv lokacije je Adventiranje na Rezoluciji, a organizira se u sklopu Rijeka Adventa. Na trgu će biti postavljene svjetlosne dekoracije i photo corneri, uz čak osam punktova na kojima će se nuditi razne delicije. Na Rezoluciji će se smjestiti sveukupno sedam adventskih kućica i jedan food truck s bogatom ponudom specijaliteta te napitaka spremljenih po originalnim recepturama. Svoje zimske čarolije na tanjuru i u čaši prezentirat će Capra Istrian Street Food, Rakhia bar, Tri prašćića, Fiorello, Pajol, Šprinter, Božićna čarolija i Mingle bells.

Osim zanimljive gastro priče, na Rezoluciji neće nedostajati niti dobre zabave uz čak 27 glazbenih programa te brojna gastro gostovanja. 

Adventiranje na Rezoluciji počinje 1. prosinca i trajat će do 03. siječnja, a na ovogodišnjem otvaranju nastupit će popularni L’amour band.

Tekst, fotografije: PR 

Prethodni tekst – STILUETA XMAS SPECIAL: Pripreme za Advent na Gradini su pri kraju!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci