NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERStilueta XMAS edition: Priča...

zadnje objave

Stilueta XMAS edition: Priča o sjaju prijateljstva u sjajnom okruženju Gradine!

Božićno doba budi u svima nama uzavrele emocije. Nostalgije, uspomene, čežnje, nadanja,  u ovim blagdanskim danima najviše osjećamo potrebu da se okružimo dobrim ljudima i podružimo na dragim mjestima. Sjaj blagdana u Rijeci najviše se osjeti na Trsatskoj gradini i mi smo baš nju odabrali za kulisu jednu tople priče.

Četiri prijateljice i suradnice

Za Infinity nakit ste već čuli. Dizajnerica Iva Bruketa kreira unikatne komade nakita koje Hrvatice obožavaju, a iza cijele priče stoji jedan kreativan tim žena. Skupili smo ih, lijepo okupili i saznali više o tome koliko im je prijateljstvo bitno u ponekad ludoj avanturi života!

Jako, jako bitno. Moja Sandra je sa mnom od djetinjstva, ona je ta koja je uz sve lijepe i ružne zivotne trenutke bila uz mene. Moja Lory, naše prijateljstvo traje 15 godina, ona je prijateljica koja je uvijek tu, spremna pomoć, nikad mi nije rekla – Dosadna si (a sigurna sam da joj ponekad znam biti). Moja Ermina, divna osoba, pozitivna, uvijek tu, bez kompliciranja riješavamo sve. Blagoslovljena sam i zahvalna na mojim prijateljicama. I zato bi htjela poručiti svima, njegujte prijateljstvo, bez obzira na ponekad ludi ritam života ne zaboravite svoje prijatelje, nazovite ih, popijte kavu….jer prijatelji su blagoslov.” Iva Bruketa

Iva i Sandra

“Prijateljstvo mi je jedna od najbitnijih stvari u životu” potvrdila nam je i šarmantna Sandra Brkljačić te dodala kako je sretna žena jer ima nekoliko istinskih prijateljica koje ju prate kroz život! Baš je ovo mjesec u kojem je potrebno pronaći balans i radne obaveze začiniti druženjima.

“Prosinac je mjesec druženja i dobrog raspoloženja, a kada ga podijelimo s najdražima, nema većeg veselja” poručuje  uvijek nasmijana Ermina Duraj, a svi se slažemo!

Iva i Ermina

Iza svih nas su čudni mjeseci. Podsjetili su nas na ono bitno u životu i na ovo naše sada u životu. Ove četiri dame šalju prekrasnu poruku i popust sjaja lampica na vrhu Trsata, obasjavu danas našu Stiluetu.

Kako smo uvodnu riječ i najbitnije riječi prepustile njima, i zaključak ćemo  odraditi s riječima ljupke Lorene Basare Zupčić: “U posljednje vrijeme svjedoci smo nečeg na što nismo prije dvije godine mogli ni pomisliti, ali ono što nas je svih doslovno “guralo” dalje jest da imamo jedni druge. Njegovati prijateljstvo ne samo kad je sve idealno već i kad ne ide po planu jest prava vrijednost. Mogu reći da sam bogata sa svojim krugom velikih ljudi i da bi mi bilo nezamislivo bez njih provesti dan.”

Iva i Lorena

Jedva čekamo vidjeti što će nam ove prijateljice i Infinity kreativke ponuditi u novoj godini. Mi ćemo se za sam kraj samo vješto nadovezati na Sandrinu, Ermininu, Loreninu i Ivinu emociju te vam slatko poručiti: Okružite se uvijek dobrim ljudima, uz njih dobro postaje bolje, trenuci postaju dragocjene uspomene baš kao što perlice uz prave ruke postaju dragocjen nakit!

Advent na Gradini ima odlične sadržaje i ponudu u što su se uvjerile i naše dame!
Treba nazdraviti i za novu godinu i za nove uspjehe!
Prijateljstvo je jedna od najvećih životnih vrijednosti!

Realizirano u suradnji s Adventom na Gradini.

Fotografije potpisuje Ivor Mažar. 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE