Stilueta x Deichmann – Savršene čizme za djevojčice
S

Nedavno smo predstavili žensku kolekciju čizama koje donosi Deichmann, a odlične reakcije nisu izostale! Lako je pronaći nešto za sebe iz ponude brenda koji ima prodajna mjesta diljem Hrvatske, a kako bi nastavili u istom ritmu dobrih preporuka ovoga puta pronašli smo odlične čizmice za djevojčice.

Deichmann ima vrhunsku ponudu baš za njih, što će mnogim roditeljima olakšati. Još uvijek djeca, ali u dobi kad postaju djevojke imaju svoje ja i točno znaju što žele. Na sreću, upravo u Deichmannu to lako i pronađu!

NINA: VISOKE CRNE ČIZME (259,00 kn)

Visoke crne čizme su praktične, stylish i odlična ideja za zimske dane! Lako se uklope u svaku kombinaciju i pružaju priliku djevojčicama da im nogice budu tople, a finalni outfit ono što im u ovim godinama postaje jako bitno – cool!

Zar nisu savršene?

NINA: CRNO-BIJELE ČIZME S NATPISIMA (229,00 kn)

Natpisi u modi su uvijek u trendu! Prepoznao je to i Deichmann koji u svojoj ponudi ima ove neodoljive girly čizmice! Jako fora, šarmantne i trendi, ove čizme pratit će djevojčicu u svim obavezama i pružiti joj ugodu, ali i privući znatiželjne poglede vršnjakinja!

Cool čizme za djevojčice

NISA: CRNE ČIZME (229,00 kn)

Postoje neki komadi koje je dobro imati. Što se obuće tiče, to su crne čizme! Jednostavne, mekane, a uvijek u modi! Crne čizme idealne su za koračanje školskim hodnicima, priredbama, izletima s roditeljima, ma za sve prilike jedne mlade dame!

Crne čizme su must have, za djevojčice i žene

NISA: ROZE ČIZME (229,00 kn)

Već ste sigurno stekli dojam da će Deichmann ugoditi stilu svake žene, djevojke i djevojčice! Nježniji dodir zime na nogama donosi ovaj prekrasan model čizama! Mekane, moderne, posebne, lako će pratiti dnevna, ali i neka posebna izdanja vama posebno drage djevojčice!

Nježna roza nijansa za stylish izdanja

Naše djevojčice su za snimanje odabrale i vrlo trendi čupave torbe (149,00kn)! Savršene su za majke i kćeri koje vole dijeliti modne dodatke jer u bijeloj i crnoj boji lako se uklapaju u garderobu i čine vaše zimske kombinacije još zanimljivijima!

Crna čupava torba

 

U svakom slučaju, posjetite vama najdraži Deichmann i uživajte u kolekcijama i super ponudama!

Nina i Nisa u Deichmann čizmicama
Cool modeli za cool djevojčice
Spremne za zimske dane!

Modeli: Nina Sabljak, Nisa Mažar,

zahvala lokaciji snimanja: Dječja kuća Rijeka

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci