NaslovnicaLIFESTYLEHRANA I PIĆEStilueta video unboxing -...

zadnje objave

Stilueta video unboxing – Tomažin jaja, tradicija i kvaliteta istarskog brenda!

Gastro teme posebno su nam drage. Sretni smo kada imamo priliku probati nešto novo, uvjeriti se u kvalitetu i plasirati vam priču s povjerenjem. Upravo tako je bilo kad nas je kontaktirao Tomažin tim putem Instagrama, a početni pozdrav realiziran je lijepom suradnjom i još jednim brendom na našem popisu u čiju smo se kvalitetu uvjerili. 

Tomažin jaja, iz Istre prema ostatku Hrvatske

Obrt Tomažin zpo osnovan je 1982. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja, pakiranje i distribucija konzumnih jaja. Osnivači su Miljenko i Irenka Brajković, a ime tvrtke proizlazi iz lokalnog nadimka jer se spomenuta obitelj Brajković na širem području od lokalnih mještana od povijesti nazivala Tomažin.

Proizvodni pogoni i pakirnica smješteni su u Veloj Trabi nedaleko Pazina (7km) gdje je i sjedište tvrtke.

Tradicija i kvaliteta

Njihov moto je „Ponudi ljudima onakav proizvod kakav bi i sami htjeli konzumirati u idealnom svijetu“.

Svako jaje ima obilježje koje govori odakle jaje dolazi. Svaki kupac može vidjeti način uzgoja koka (1-slobodan uzgoj), zemlju podrijetla (HR-Hrvatska) i registracijski broj farme (0311).

U ponudi imaju jaja iz slobodnog uzgoja – free range i jaja iz kaveznog uzgoja. Sigurno znate poslovicu – Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje, ipak, u današnje vrijeme dobro je znati što točno konzumiramo, a domaće je uvijek dobra ideja! 

Tomažin, Vela Traba 1a, 52000 Pazin

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE