Stilueta VIDEO: Quorum Garden, Kostrena ima mjesto za sve vaše lijepe trenutke!
S

Stilueta je postala sinonim za dobre teme, zanimljive osobe i kvalitetne priče. Stoga nam je posebno drago kad možemo predstaviti koncepte u kojima i sami uživamo čak i prije nego počne suradnja. Upravo je takva današnja priča. 

Kostrena ima poseban šarm, a popularna šetnica ima i posebno mjesto stvoreno da uživate, bilo da je vaš posjet dnevni ili večernji, uz društvo ili obitelji, Quorum Garden ispunit će sva vaša očekivanja.

Quorum Garden nalazi se u Kostreni, na adresi Rožić i3

U skladu s trenutnom situacijom, moramo naglasiti da je bar izrazito prostran te se prostire na nekoliko etaža, a vanjske terase pružaju siguran, ugodan i bezbrižan boravak!

Ljetna terasa prostire se na nekoliko etaža, prostrana je i pruža trenutke ugode i sigurnog boravka.
Pogled je savršen!

Što sve priprema vrijedan  i kreativan tim saznat ćete u našem video prilogu, a naša je preporuka da se već ove subote posjetite Quorum Garden jer vas očekuje odlična predstava 50 nijansi zelene! Ulaz je besplatan, a možete unaprijed rezervirati stol i uživati u zabavnim trenucima i dobrom humoru koji je uvijek itekako dobrodošao!

Kontakti za rezervaciju stolova: 0976765177, 0959114285. Predstava počinje u 21:30h.

A sada zavirite u materijale koje smo pripremili  jučer na terenu, upoznajte tim i viziju mjesta koje je imalo taj nesretan trenutak da počinje s radom u godini kada je na svih utjecala nesretna pandemija, ali ustrajnost, želja, kreativnost i timski rad odličan su recept za uspjeh i ostvarenje vizije! 

QUORUM GARDEN na adresi Rožići 3, priprema vam puno lijepih trenutaka, saznajte tko se krije iza koncepta i što se sve sprema u Kostreni. 

STILUETA VIDEO:

 

FOTOGRAFIJE:

Foto i video: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci