STILUETA VIDEO: Domagoj Trusić, Hug&Punch, kad je kava više od napitka. Kad je kava emocija!
S

Potraga za dobrim pričama uvijek nas vodi zanimljivim mjestima. Iako smo s radom Domagoja Trusića dobro upoznati te je već bio dijelom priča na Stilueti, prisjetimo se samo MEN’S CORNER intervjua i nama posebno dragog STILUETA BREAKFAST događanja na kojem smo imali priliku uživati u predivnim trenucima kojima je posebnu aromu uživanja pružila Hug& Punch kavica.

Ovo je ipak bio prvi put da smo Domagoja posjetili na “domaćem terenu”, u Matuljima se nalazi Hug& Punch baza u sklopu koje djeluje i edukacijski centar, a već pri dolasku osvojilo nas je carstvo kave i energija mjesta koje kroz važnost rituala koji je dio naših svakodnevica ukazuje na važnost takvh trenutaka u životu. I tu nema prostora za kompromise. 

Domagoj Trusić je specijalist hrane i pića te jedini SCA autorizirani trener za sve module edukacija udruženja, jedan je od entuzijasta okupljenih oko Hug& Punch pokreta koji kavi pristupaju drugačije, brinu o svakom segmentu, od nabave do napitka koji je stvoren ne samo da upotpuni trenutke već da prizove najsnažnije osjećaje. 

Osjećaja i ljubavi prema radu ne nedostaje Domagoju i timu što će vam otkriti i naš video, iako sati razgovori ne bi bili dovoljni da prenesu svo znanje, sreću, i optimizam. Ostaje vam naš poziv da odvojite par minuta za naš razgovor i saznate više! 

Maestro od kave uveo nas je u poseban svijet za koji nismo znali da krije tolike dubine i slojeve. Tako to nekako i biva, uz finu kavu, najbolje se razbijaju predrasude i uči o svijetu koji je prepun zanimljivih noviteta i zavodljivih tema baš poput ove. Baš poput Hug& Punch, kavice sa stavom i emocijom.

Foto/Video: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci