NaslovnicaLIFESTYLEStilueta u posjeti: Žene...

zadnje objave

Stilueta u posjeti: Žene krila i korijeni, manifestacija koja povezuje jučer, danas i sutra

Vikend smo proveli na Krku! I bila nam je to najbolja odluka! Naime, u samom Krku održala se manifestacija Žene krila i korijeni. U organizaciji udruge Žene za otok, spoj kulture, umjetnosti, mode, ženskog poduzetništva, sinergije otočana nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prekrasno uređen kaštel, corneri poduzetnica s Krka koje su predstavile proizvode i usluge, već je prvi dojam bio odličan, a bogat program pokazao je svu raskoš baštine i stvaranja otočana svih generacija.

Žene za otok

Manifestaciju su otvorili Mići Boduli. U programu su se predstavili: udruga MOOK, KUD Poljica, KUD Vrh, ženska klapa Vejanke, KUP Frankopan. Šećer na kraju događanja bila je fantastična modna revija krčke dizajnerice Gorane Nedić, Miau Couture koju je pratio nakit Picolla Stella. Vjenčanice s etno elementima naslanju se na baštinu, ali uz zaokret i osobni touch dizajnerice koja ima svoje ja i svoj karakter odlično unosi u svoje kreacije.

Naš je savjet za zapratite Žene za otok na društvenim mrežama, upoznate se s njihovim radom, idejama, projektima. Podržite ih i uživate u vrelu kreativnosti sa zlatnog otoka, otoka Krka! Uživajte u galeriji našeg Ivora Mažara.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE