Stilueta u posjeti: Otkrivamo priču o prvom discu za djecu u Rijeci!
S

Bez obzira na dob, rođendanske proslave su uvijek posebne i nezaboravne. Međutim, što kada djeca prerastu dob klasičnih igraonica, soft play-a i velikih zabavnih parkova, a i dalje nisu za samostalnu proslavu bez nadzora? E, onda ih pošaljite  u prvi disco za djecu u gradu – FUN TIME RIJEKA!

Priča o discu za djecu počela je u rujnu 2018. godine, kada smo mama i ja preuzele obrt i odlučile započeti s radom disca Funtime. Odlično funkcioniramo u svemu što radimo skupa tako da smo se bez problema odlučile na ovakav korak i odmah smo znale što želimo – vratiti djeci dječje rođendane, one istinske s puno plesa, pjevanja i igre.

Funtime se prvenstveno bavi organizacijom i proslavama dječjih rođendana otkrila nam je Ivona Habijanec. Osluškujući želje djeteta svaki je rođendan u potpunosti prilagođen, u skladu je s djetetovom dobi, spolom i osobnosti, a u svemu tome pomažu  rođendanski planeri.

Dva sata nezaboravne zabave ispunit će razni sadržaji u posebno uređenom disco prostoru pod svjetlima reflektora, uz balončiće i dim mašinu, sa separeima i šankom.  Ali, trebate biti spremni  na najluđi provod u gradu uz ples, oslikavanje lica/šminkanje, igre, muziku po želji i čašicu (dječjeg) šampanjca!

Osim rođendana, u discu Funtime druženja se odvijaju  i na  kreativnim likovnim radionicama. Cilj radionice je na zabavan i opušten način približiti djeci kreativnost, likovnost i umjetnost kako bi isto znali iskoristiti i upotrijebiti u daljnjim životnim situacijama. Prijave  traju tokom cijele godine, a okvirni godišnji plan imaju objavljen na facebook i web stranici.

Plan je uvijek dostupan roditeljima i pomoću njega mogu pratiti razvoj djeteta, fazu rada, materijale, dolaze li gosti iznenađenja i slično. Cilj je organizirati i završnu izložbu na kraju godine i zaokružiti tu predivnu priču dječjeg stvaralaštva.

U discu za djecu Funtime najviše vole dobar povod za slavlje, vrlo rado organiziraju i provode razne evente gdje će se djeca susretati i družiti u sigurnom okruženju.  Neka od događanja koje posebno vole su zabava za zadnji dan škole, Halloween party, humanitarne radionice ili Božićni domjenak na koje su pozvani, naravno, svi! 

Prvi su disco za djecu u Hrvatskoj koji nudi vlastitu autorsku igru kao pomoć u razvijanju senzomotoričkih vještina i sposobnosti kod djece: Touchery – taktilni memory.

Touchery je StartUp inovacija koju sam osmislila 2017. godine, a danas je izrađujemo vlastitim 3d printerom. Osim toga, nudimo modeliranje i printanje ostalih igri ili pomagala po želji i uz personalizaciju.

Cilj FunTime-a je pružiti djeci i roditeljima  kvalitetnu i individualiziranu proslavu rođendana, potaknuti djecu na kreativno i likovno stvaralaštvo kroz likovne radionice, omogućiti siguran prostor u kojemu se osjećaju ugodno i veselo. Naglasak stavljamo na obrazovanje i konstantno razvijanje, iskustvo u radu, stručnost tima i praćenje trendova.

 

Vidimo se u prvom discu za djecu u gradu, u samom centru Rijeke, na adresi Titov trg 10/a, kontakt telefon je: 095 390 9855, a više o prvom discu za djecu u Rijeci pogledajte i na Dječja Igraonica Funtime!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci