ZTC

Sjećam se kad sam prvi put upoznala Andreu. Bilo je to upravo na ovoj istoj adresi, u njezinom atelieru, u Ciottinoj ulici u Rijeci. Bila je ista kao i danas – prpošna, kreativna no zatvorenija, usudim se reći nesigurnija.  Atelier je odražavao svu kreativnost njezina rada, toplinu, toplu dobrodošlicu, a u nekoliko godina rada sav trud, strpljenje i rad utkani u svaku njezinu kreaciju su se isplatili. Dokaz da uspjeh ne može izostati tamo gdje je temelj prije svega – strast!

ZTC
Andrea Anić Dokmanović

Andrea Anić Dokmanović dočekala i nas je prošlog petka u svom atelieru, a posjet smo s nestrpljenjem čekali jer Andy’s modna oaza sada je i showroom, a rast dizajnerice osjeti se i u prostoru koji odiše minimalizmom koji podižu detalji poput svježeg cvijeća koje je neprestano prisutno u dijelu ateliera gdje dođete, pričate o modi i kreacijama i s Andreom pijete kavu.

Mali ženski razgovori

Štenderi asociraju na prekrasan skandinavski dizajn, satovi koji našu Rijeku svrstavaju među modne metropole, stylish casual kutak i radni stol, dok je radni dio vješto skriven u dodatnoj prostoriji te omogućuje nesmetan rad u kreativnoj atmosferi… Dijelovi koji čine savršenu cjelinu  baš poput savršenih kreacija s potpisom ove perspektivne dizajnerice. I naše drage prijateljice.

Sretno u novom starom prostoru, vjerujemo da će se ovdje kreirati, plesati, smijati, veseliti jer spoj ljudske topline i kreativne energije je spoj koji svi volimo! Bravo Andrea! 

ANDY’S  Ciottina 12B, Rijeka

Pripremila: Marija Mažar   Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar