NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERStilueta u posjeti: Modna...

zadnje objave

Stilueta u posjeti: Modna revija “Žena” održala se u Kancelarija baru

Modna revija „Žena“ bila je sve samo ne tipična revija, a na ideju za ovaj inovativni koncept došli su već prošle godine Suzana Mužić, kreatorica brenda Lillium i Kristijan Bečeić, vlasnik Kancelarija Bar-a, no zbog pandemije njegova je realizacija morala pričekati.

Svoju sjedinjenu kreativnost ipak su uspjeli pokazati uređenjem unutrašnjosti bar-a za vrijeme lockdown-a kad su je lutke odjevene u Lillium kreacije pretvorile u pravi modni izlog.

Žena koja se osjeća dobro u svom tijelu lijepa je bez obzira na veličinu koju nosi, prigodu, stil i trendove, a upravo to želimo pokazati kroz modnu reviju koju će nositi žene različite dobi u kreacijama koje su pomno odabrane prema njihovoj osobnosti kako bi posebnost svake od njih još više došla do izražaja.

Za posjetitelje događaja u pripremi su bila mnoga iznenađenja, a večer je bila popraćena glazbom uživo u izvedbi riječke grupe Duo Brutalero kao i promocijom pića  sponzora Vina Laguna te Aura rakija.

Goste je zabavljala i plesna skupina RIDance, a svoje su kolekcije predstavili i Borša, Mara Li i Adriana Rajčić Design.

Fotografije: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE