NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERStilueta u posjeti: Kozgar...

zadnje objave

Stilueta u posjeti: Kozgar – trgovina dragulja, luksuznog nakita i pašmina je nešto sasvim drugačije!

Idealna pozicija, dok joj maestralno zelenilo Učke čuva leđa i pogled seže na smirujuće plavetnilo mora, Opatija je kroz bogatu i raskošnu povijest oduvijek privlačila goste iz svih krajeva Europe koji su na našem Kvarneru pronašli mir, odmor, ljubav, sreću.

Inspirativna, topla, lijepa, drugačija, sve je to Opatija, supružnici Dijana i Afaaq Qozgar osjetili su energiju i potencijal Dame Jadrana i upravo tu otvoriti Kozgar – trgovinu dragulja, luksuznog nakita i pašmina koja nakon Indije prvu trgovinu ima upravo u Hrvatskoj, upravo u samom centru Opatije.

Dijana i Afaaq Qozgar

Ideja da otvore u Opatiji pojavila se kad je Afaaq prvi put došao u Hrvatsku i vidio da u ponudi naših zlatarni ima malo nakita ukrašenih draguljima, dok on i njegova obitelj upravo takav nakit proizvode i izvoze već stoljećima. Kad se otvorila prilika za prostorom u koje sada stanuje indijska tradicija i poznavanje svijeta dragog i poludragog kamenja, znali su da je vrijeme za početak Kozgar priče u hrvatskim okvirima.

Tradicija započeta daleke 1834. godine sada je dostupna u centru Opatije

Iako je sjaj dijamanata vječan i svima dobro poznat, postoje vrste kamenja koji su ekskluzivni, koji su birali poznate dame svijeta za jedinstvene prilike, a sada su na raspolaganju Hrvaticama i Hrvatima.

U ponudi draguljarne Kozgar pronaći ćete i velik izbor pašmina,  ono što privlači pažnju je i zaručničko prstenje, manžete za muškarce i bogat asortiman bezvremenskog viktorijanskog nakita ukrašen poludragim i dragim kamenjem. Ogrlice, narukvice, naušnice i prstenje sa sjajem rubina, bijelog safira, topaza, smaragda, spinela, bezvremenski komadi nakita slave eleganciju, ženstvenost i karakter svake žene!

Rozi turmalin, „jedi“ spinel, rubelit (crveni turmalin), tanzanit, smaragd i „jedi“ spinel
100% pašmine s vezom (ručni unikatni rad)
Zaručnički prsten od bijelog safira
Zlatni topaz, plavi topaz, peridot, granat, ljubičasti ametist – naušnice i narukvica koji ostavljaju dojam!
Narukvica od rubina, safira, smaragda, dijamanata i bisera

Prvi dojmovi posjetitelja i kupaca potvrdili su da je inicijativa bila odlična, Dijana i Afaaq rado ističu kako imaju taj slatki zadatak kupce educirati – Drago kamenje ne mora biti jako skupo, a postoje doista posebne vrste dragoga kamenja idealne za posebne prilike o kojima se na našem području još uvijek nedovoljno zna.

Tradicija započeta još daleke 1834. godine i vrhunska kvaliteta tako bi ukratko mogli opisati brend koji je oplemenio ponudu na Kvarneru.

Kozgar se u nalazi u Ulici Maršala Tita 81 (neposredna blizina opatijske tržnice) a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote, od 10:00 do 20:00 sati, (za blagdane i nedjeljom).

Posjetite draguljarnu Kozgar, osjetite sjaj obiteljske tradicije satkane u prošlosti i prenesene na našu sadašnjost kako bi sjaj Kozgar poludragog i dragog kamenja sjajio s vama u budućim danima i posebnim prilikama.

Bijeli safiri i rubini
Narukvica od zelemog ametista
Naušnice od rubina
Kozgar – trgovina dragulja, luksuznog nakita i pašmina

KOZGAR Opatija, Ulica Maršala Tita 81 (kraj opatijske tržnice),

kontakt: 091 122 7008

Fotografije: Ivor Mažar

 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE