Stilueta u posjeti: Koryna namještaj na Kastvu, snaga tima i vrhunska usluga
S

Priče u koje je utkano zajedništvo, ljubav, uvažavanje i stvaranje one su koje nam postaju posebno drage. Upravo jedna takva dočekala nas je na Kastvu, gdje nas je ugostio Koryna tim. KORYNA NAMJEŠTAJ  (Trg svete Lucije 1, 51215 Kastav) dobro je poznata adresa, njihov dizajn krasi brojne domove, ali i ekskluzivne lokacije hotela i hostela. Znaju prepoznati viziju i želje svojih klijenata, posvećeni su svakom detalju koji na kraju čine neodoljivu cjelinu i sklad. Jedno lijepo druženje je iza nas, a više o svemu otkrio nam je Luciano Iskra.

Jako nam je lijepo uvijek kod vas u gostima, iza vas su brojne uspješne godine, a koji su Koryna planovi za ovu godinu?

Naši planovi za ovu godinu ne razlikuju se od prošlogodišnjih, naš glavni cilj je u potpunosti zadovoljiti želje i potrebe naših kupaca uz visoku kvalietu naših proizvoda.

Luciano Iskra

Bez obzira okojoj vrsti proizvoda iz našeg asortimana se radi, naša usluga je na visokoj razini što potvrđuju sretni i zadovolji kupci koji nam se uvijek iznova vraćaju. Zavidna komunikacija s našim kupcima i pronalaženje idealnog rješenja za njihov dom naša je glavna misija.

Zadovoljni kupci su naša najveća motivacija.

Na što ste u radu najponosniji?

Najponosniji smo na našu dugovječnost i konkurentnost na tržištu. Tržište namještaja doživjelo je mnogobrojne promjene tijekom naših 25 godina postojanja, bilo je uspona i padova ali nas ništa spriječilo da se održimo na samom vrhu. Ponosan sam što smo naše poslovanje proširili i izvan granica naše županije. Naši projekti protežu se od Istre do Dubrovnika, mnogobrojne realizacije na otocima, Zagreb, Slavonija….

Krenuli smo od kuhinja, a sada opremamo hotele,hostele,apartmane, apartmanska naselja,vile… Uskoro se privodi kraju naš veliki projekt uređenja hostela „Matulji“ koji uskoro otvara svoja vrata te u kojem će u potpunosti vladati naš dizajn.

Teško je ne primijetiti koliko ste dobar tim, koliko je dobar tim bitan za ostvarenje vizije?

Smatram da je dobar tim presudan za uspjeh, upravo nas je timski rad doveo do ovoga gdje sada jesmo. Među nama vlada povjerenje i sigurnost te smo jedni drugima najveća podrška na što sam posebno ponosan.

Dobar tim ključ je uspjeha

Što mislite koja je tajna vaše dugovječnosti i dobroga glasa po kojem ste nadaleko poznati?

Ljubav i predanost poslu. Također,komunikacija s našim kupcima na zavidnoj je razini što potvrđuje njihovo zadovoljstvo,a to nam je naveća motivacija.

Naravno, ključnu ulogu ima i kvaliteta naših proizvoda koja je se cijeli niz godina održala na zavidnoj razini.

Jedna vaša Facebook recenzija: Odlična usluga salona i jako ljubazno osoblje! Preporuke! Je li u biti to za vašu djelatnost najbitniji spoj – profesionalnost, ali i prijateljski te ljubazan pristup?

Tako je, u našem salonu vlada prijateljska atmosfera, opuštenost i pozitivna energija što pokazuju i mnogobrojne pozitivne recenzije.

I za kraj, otkrijte svim Stiluetinim čitateljima i čitateljicama koji su trendovi u dizajnu interijera 2020. godine?

Kao i prethodne godine, zadržao se trend strukturirane jednostavnosti. Siva je i dalje vladarica interijera. Namještaj odvažnih boja, boje kao što su kraljevsko plava, oker žuta te bakrene i brončane boje. Vladavina baršuna i dalje je u punom jeku dok kod kuhinja vlada industrijski stil uređenja, sive, zelene i smeđe nijanse.

Koryna tim na Kastvu spreman je za sve dizajnerske izazove

Više od 18 godina iskustva i neprestane edukacije utkano je u rad tima koji uživa u svakom novom izazovu i prilici da prostorima daju funkcionalnost i visoku estetiku. Ne sumnjamo da će i ova godina biti zanimljiva, uspješna i perpektivna, a kako smo i sami ljubitelja lijepih interijera, sigurni smo da će nam Koryna pružiti i priliku da zavirimo u neke od njihovih ostvarenja, jedva čekamo!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci