Stilueta u posjeti: Frizerski salon Tessa iz Opatije proslavio prvu godinu uspješnog rada!
S

Volimo lijepe, pozitivne priče o uspjehu koje i u današnjim izazovnim vremenima daju vjetar u leđa i poručuju: Može se uspjeti! Kad radimo što volimo, imamo dovoljno znanja, želje i strpljenja, sve se posloži u našu korist. Razloga za zadovoljstvo ovih dana ima Tereza Kolaj koja je prije godinu dana krenula u put ostvarenja svojih snova.

Frizerski salon Tessa nalazi se na adresi Maršala Tita 64 u Opatiji, a u srijedu je proslavio godinu dana rada. Tim radi s odličnim brandovima od kojih su nam istaknuli L’oreal, a vlasnica Tereza naglasila je kako je jako zadovoljna prvom godinom jer su klijenti opušteni i željni noviteta. 

“U ovih godinu dana sam shvatila koliko se isplatila moja uložena ljubav prema frizerstvu jer sam oduševljena klijentima i kolegicama s kojima radim.  Uvijek mi je bila želja i dalje ostajem pri tome da frizerski salon bude s jedinstvenom atmosferom i ljubavi iza svake usluge koju pružamo. Cilj nam je istaknuti prirodnu ljepotu i izraziti jedinstveni karakter klijenata.” 

Proslava je bila opuštena, ugodna, radosna i emotivna! Frizerskom salonu Tessa i cijelom timu želimo puno uspjeha, lijepih trenutaka i zadovoljnih klijenata!

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci