Stilueta u posjeti: Dizajnerica nakita Iva Bruketa predstavila je novu kolekciju!
S

Dugo smo čekali tople dane, visoke temperature, bezbrižne minute i lepršave stylinge. Dugo smo čekali i prilike da se okupimo, vidimo, poštujući sve epidemiološke mjere družimo i osjećamo dah staro – normalnih vremena. Sve to imali smo prilike osjetiti u Beach Baru Puerta, na događanju koje je organizirala dizajnerica nakita Iva Bruketa.

Iva stvara prepoznatljive komade nakita pod okriljem brenda Infinity design. Narukvice, naušnice i poznate ogrlice nose žene svih generacija, one koje vole nakitom pokazati svoj karakter kao i one sklonije modnoj jednostavnosti. 

Osim u svijetu dizajna nakita, Iva je u Rijeci poznata kao osoba velika i plemenita srca, rado se odaziva na humanitarne akcije, a njezina emocija sigurno je i ono što ju izdvaja u radu i daje novu dimenziju nakitu.

Uz osvježavajuća pića, fine zalogaje, glazbu, Infinity party rado su posjetile žene koje vole i nose komade nakita riječke dizajnerice, a podršku su došle dati i poznate glazbenice Ana Runcer i Indira Levak.

Svakim danom svjedočimo nekim lijepim trenucima, pravo je vrijeme za drage ljude, duge dane i ljetna izdanja! A lijepi nakit najljepši je dodatak svakoj kombinaciji!

 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci