Stilueta u posjeti: 11. vaterpolo Divlja Liga – Metropolis beach bar Kostrena
S

U subotu, 15.kolovoza, put nas je poveo do Kostrene na jednu od onih posjeta kad na najljepši mogući način nešto odradimo, a usput – jako uživamo. Metropolis beach bar u Kostreni ugostio je Divlju ligu, a za prvo mjesto natjecalo se deset ekipa! Metropolis beach bar Kostrena, Water sports Kostrena, Ford Pogarčić I Kaltenberg pokrovitelji su susreta na kojem smo se našli prvi put, a oduševila nas je super energija svih prisutnih i odlična zabava! Događanje se odigralo u organizaciji VK Jadran Kostrena, Metropolis beach bara Kostrena i Water Sports Kostrena.

Pobjednici 11. divlje lige u Kostreni –  ekipa Veterani 1 VK Primorje Erste Bank. Drugo mjesto: Maje, treće mjesto: Herceg plivao. Najbolji igrač Domagoj Klovar, najbolji golman Marko Žunić. Fair play nagrada: Chicago night club.

DJ Tommy bio je zaslužan za dobre ritmove, a osim natjecatelja, događanje je privuklo  i velik broj navijača, ali kako to uvijek biva tako gdje je zdrava i dobra atmosfera i ovoga puta vrijedila je ona – Važno je sudjelovati!

Kako je bilo pogledajte u galeriji Ivora Mažara!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci