Stilueta 10+1 rođendan uz poruku “All we have is now”
S

Subota, 17. prosinca, bila je u znaku proslave Stiluetinog rođendana. I naravno, pobjede naših nogometaša! Dan za pamćenje, u svakom slučaju. Čitamo se, volimo, pratimo već punih 11 godina! Osluškujemo vas i nudimo vam iskren sadržaj na našem portalu.

U našoj zajednici nas je preko preko 35 000, vas čitatelja, naših partnera i svih onih koji nas podržavaju, i od srca vam kažemo – hvala.

Prošli jubilarni 10 rođendan, proslavili smo u nešto skromnijem obliku, ali smo se ove godine vratili na način na koji volimo. Iskreno, toplo, srčano, posebno, i tamo gdje najviše volimo – u Porsche Inter Autu u Rijeci.

Marija i Ivor Mažar s kćeri

Ovu subotu, napokon smo se okupili, kao u ona dobra stara (predpandemijska) vremena, i proslavili naš rođendan 10+1 rođendan!

Svima se zahvaljujemo od srca, nastavljamo se čitati i voljeti.

Iz Rijeke s ljubavlju, Stilueta. Dodajmo i poruku koju smo ove godine željeli poslati: ALL WE HAVE IS NOW.

Uživajte u svakom trenutku. Zgrabite život i živite ga.

Posebna zahvala svim pokroviteljima, partnerima i prijateljima događanja STILUETA 10+1:

Porsche Inter Auto Rijeka, Porsche centar Zagreb, Terme Selce, Dogma nekretnine, Avemed, Piko, Aura, Lykke, Frixenet, DermaCare, Očna opatika Damir, Galić vina, PIKO, Infinity Design, Dr Vivians Estetics, dBoki sound &light.

Prva galerija  fotografija uzvanika našeg Ivora Mažara iz Content Agency Mažar u nastavku, a uskoro i novi članak koji donosi atmosferu i sve detalje.

 

Prethodni tekst – 10 GODINA STILUETE! #STILUETA10

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci