Stilueta recenzija by Marina: Krema za ruke 48
S

Dani koji su nam svima poznati pod znakom #ostanidoma imaju jednu karakteristiku koja je zajednička svima – učestalo pranje ruku. Iako je ono potrebno i nužno, svima nam je poznato da sa sobom ta svakodnevna navika i potreba ostavlja izrazito suhe ruke. Iako postoje brojne kreme za ruke kojima je primarni cilj hidratacija, ne djeluju sve jednako, a neke pak ne djeluju uopće. Međutim, na našem tržištu ipak postoji nekoliko proizvoda kojima se ponovno i rado vraćamo. Jedan takav je i krema za ruke 48.

Znam da su mnogi koji ovo čitaju stariji od mene i znaju da je krema već godinama u upotrebi i upravo su takvi, starinski proizvodi nešto čemu se baš uvijek vraćamo. Tako sam i ja odlučila isprobati ovaj rekla bih kultni proizvod.

Mislim kako bura i pranje ruku nikako ne idu zajedno jer rezultat je suha koža koja se čak pomalo i ljušti i koja nikako ne izgleda primamljivo na rukama. Iako bi neki rekli da nema veze, ionako smo kod kuće i nitko nas ne vidi, ipak se svi puno bolje osjećamo s njegovanom kožom čak i kod kuće, a posebno oni koji i dalje rade i kojima ostanak kući nije opcija.

Ova krema ima pomalo starinski miris, ali ugodan, a ista se ugoda osjeti i kada se nanese na kožu. Možda je malo masnija od nekih drugih krema za ruke, ali baš zato odlično njeguje i hidratizira. Naravno da izrazito suhu kožu neće „iscijeliti“ i naravno da se nećete probuditi sa potpuno novom i mekom kožom drugo jutro, ali svakako ćete imati manji osjećaj zatezanja.

Čak bih rekla da što se više koristi da bolje djeluje na kožu, ali opet, neće preko noći preporoditi ruke. Baš zato što je masnija, ne treba je puno tako da će vam i dosta dugo trajati, može se naći u našim drogerijama, a ono što je još jedan plus je svakako izrazito povoljna cijena.

Volimo kada su proizvodi koje koristimo povoljni, lako dostupni i naravno djelotvorni, a ova kremica je svakako sve to. Još jedan kozmetički proizvod koji je svakako must uz ova suha i burna vremena, a ne sumnjam da će se i inače naći u našim torbicama.

Jeste li isprobali ovu kremu? Koji je vaš favorit za njegu ruku?

Foto: privatni arhiv

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci