Stilueta preporuka: ZTC Rijeka ima styling za zimski đir po gradu!
S

Zar nije najljepše kupovati na sniženjima? Siječanj koji je po mnogima najdepresivniji mjesec u godinu ima tu dobru shopping stranu i priliku da obnovite garderobu po super cijenama! Dok nam zima ovih dana pokazuje svoje zube, nama se najviše sviđaju putokazi koji pokazuju smjer ZTC-a! Popusti i akcije, to volimo! Uz to, prilika da obnovimo zimsku garderobu ovih je dana najbolja ideja!

Zapadni trgovački centar ima odlične brendove za cijelu obitelj. Hervis će vas opremiti za sport i zimske radosti. Jeordie’s, Galileo i Kerver ispunjavaju stilske potrebe muškaraca. Idexe ima divne dječje kolekcije. A tu je i velik broj trgovina za sve – H&M, Takko Fashion, s.Oliver… Yamamay i Women’s Secret za ugodno i kvalitetno donje rublje. Prahir i Argentum za odabir dnevnog i svečanog nakita. Shooster, Mass, Deichmann, Sketchers samo su dio trgovina koje imaju super obuću! Trebamo li nastaviti niz? Stekli ste dojam. ZTC ima sve!

Kako ne bi ostali samo na riječima i kako bi bili konkretniji posjetili smo trgovinu C&A i pronašli super styling sa super popustima. Idealan za zimsku šetnju riječkim Korzom!

C&A ima sve za cijelu obitelj, ali i super akcije!

Upravo ova trgovina uvijek je obavezna na našoj ZTC visit listi. Zašto pitate se? Kolekcije za žene, muškarce i djecu, nakit, detalji, nađemo uvijek što nam treba. Ok, nađemo uvijek i nešto više! Styling smo zamislili za dnevne varijante. Kapa, jakna, majica, traperice, cipele, sve uz popuste kako bi poštedjeli novčanik, ali kako bi svejedno spremno zakoračili u niske temperature.

U ulozi modela odlično se snašla Nika Ceranić.

 

Popusti u trgovini C&A traju do isteka zaliha. Uživajte u kupovini i pronađite nešto dobro i u ovim siječanjskim hladnim danima!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

Fotografije: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci