Stilueta preporuka – uživajte u zimskim radostima na Platku!
S

Stigli su nam i ti zimski mjeseci kojima se radujemo jer mi na Kvarneru imamo tu sreću da su nam i snijeg i more na kratkoj udaljenosti, a kad Platak prekriju snježne pahulje počinje jedna nova zimska priča u kojoj uživaju sve generacije.

Platak se smjestio na rubu nacionalnog parka Risnjak na svega pola sata vožnje od Rijeke, a privlačan je i zanimljiv svih 365 dana u godini, jer su i aktivnosti prikladne za one mlađe ili one starije ali i za sva godišnja doba.

Pa tako zimi možemo uživati u aktivnostima na snijegu, a za skijaše preporučamo da se i okušaju na ovom malom, ali simpatičnom skijalištu s čijeg vrha se prostire najljepši pogled na otoke i Kvarnerski zaljev.

No neskijaši ne brinite jer, na Platku možete iznajmiti opremu za snowboard i skijanje, a učitelji skijanja i profesionalci će vam pokazati i kako se njome koristiti. Ali ako vas ovakvi sportovi na snijegu i dalje ne privlače na Platku se možete i sanjkati, prošetati, popiti kavu i kuhano vino u caffe barovima ali i počastiti se odličnim ručkom.

Nadamo se da smo vas zaintrigirali za jedan mali ali slatki izlet s kojeg ćete se vratiti s puno novih doživljaja i uspomena, a kako bi se mogli bolje informirati preporučamo da posjetite službenu stranicu platak.hr.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci