Stilueta preporuka: tri super ideje za savršen kraj produženog vikenda!
S

Na Stilueti volimo završetke, pogotovo one sretne, jer završetak nije ništa drugo nego novi početak, novog dana, tjedna, mjeseca, godine i svega onoga što dolazi s time i zato su završeci izrazito važni. Danas, iako je ponedjeljak i to Uskrsni ponedjeljak, imamo još jedan završetak, završetak produženog vikenda u kojem smo uživali u predivnom i ukusnom blagdanskom stolu uz obitelj i prijatelje. Kako bi naš kraj produženog vikenda i ovog dana bio savršen donosimo vam tri odlične ideje uz koje ćete vašu večer završiti sretni i ispunjeni te spremni za novi dan.

Meditacija

Jeste li se ikad okušali u meditiranju, duhovnoj vježbi i umjeću koje donosi mnogo zdravstvenih prednosti, povećava koncentraciju, smanjuje anksioznost i donosi osjećaj sreće. Danas imamo tu sreću da o tehnikama meditacije kao i više o samoj meditaciji možemo pronaći na internetu, pa zašto se ne bi okušali?

Filmska večer

Imate li svoju omiljenu seriju, ili vam je određeni film već dugo na pameti, danas je večer za to, u društvu vaše obitelji, prijatelja ili vas samih organizirajte filmsku večer, pripremite omiljene grickalice i najdraže napitke, puno udobnih dekica i jastuka, a društvene mreže ostavite po strani i uronite u neki drugi svijet.

Ultimativni ritual za opuštanje za kraj: Duga, topla kupka

Večernji beauty rituali nisu rijetkos kod nas žena, no ono što vam preporučamo za danas je duga, topla kupka. I kad kažemo duga mislimo upravo na to, natočite si čašu vina, zapalite omiljenu mirisnu svijeću i upalite najdražu glazbu i opustite se uz vlastite misli, ovo će biti savršen trenutak za kraj vašeg dana


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci