ZTC

Ljeto se približava kraju i sada je pravo vrijeme da iskoristite posljednju manifestaciju i aktivnosti ove nedjelje na Platku s kojom će zatvoriti ljetni sportsko-rekreativni program. “SUMMER SPORT GAMES” održat će se u nedjelju, 16. rujna s početkom u 10:00 sati. Očekuje vas mnoštvo aktivnosti u kojima može uživati cijela obitelj. Prijave započinju u 9:00 sati.

ZTC

PROGRAM

Festival se otvara u 10:00 sati i već u 10:15 na rasporedu je prva aktivnost, a to je Nordijsko hodanje i pješačenje. Ruta Platak-Radeševo-Platak je srednje teška staza u trajanju od 2 sata, te druga ruta je kretanje novom trim stazom od 2,2 km i u trajanju od otprilike 45 minuta.

U 10:30 započinje Off Road Duathlon “Platak”, a na raspolaganju su dvije staze, biciklistička staza dugačka 28 km sa 430 m visinske razlike te trkačka staza dugačka 6 km sa 100 m visinske razlike.

Od 10:30 do 13:00 sati održat će se i projekt “Vježbajmo zajedno”, te se odmah možemo pridružiti Yoga radionici, kod Velikog Doma Platak, koju će voditi Ivica Pađen. U 11:00 na redu je “Body Harmony Dance” pod vodstvom Romine Muškardin. U 11:40 započinje Pilates kojeg će voditi Milena Obradović Konjevoda, u 12:10 očekuje nas “Vježbajmo zajedno” pod vodstvom Petra i Marka Vrećka, te kao šećer na kraju Marko Mlinarić, mag. Kineziologije i voditelj show-a Život na vagi održat će Strenght & Conditioning.

S druge strane, u 11:00 započinje i Crossminton – 1. Cup Platka, specijalni rekreativni turnir( igra se po pozicijama ICO-a), u 12:00 sati na redu je eko utrka automobila, “Žmergove pustolovine”, te od 14:00 zabavljat će nas Dražen Turina Šajeta i DJ Vedran na “Retro party-u”

Popratne aktivnosti na Platku u kojima možete sudjelovati od 10:30 su Jahanje konja (ranč Angeli Bregi) u obiteljskom jahanju namjenjeno roditeljima i djeci te terapijskom jahanju za osobe s invaliditetom, streličarstvu, Decathlon zoni za djecu i roditelje – poligon spretnosti te u “Žmergovim pustolovinama” – Smoothie bike.

Voditelj programa je Dražen Turina Šajeta i DJ Vedran, kotizacija za sve aktivnosti je 10 kuna, a više možete saznati na Facebook stranicama Festival sportske rekreacija PGŽ i BK Grobnik, te na WEB stranici PGŽ

Pripremila: Stilueta

 
 
 

Kancelarija bar