ZTC

Startasice su s razlogom omiljena obuća brojnih Hrvatica – lagane, moderne, udobne, savršena obuća za svaki dan. Od nedavno su u ponudi i espadrile s domaćim potpisom, a ove jeseni predstavljena je kolekcija inspirirana hrvatskim tradicionalnim motivima kao što su raskošne narodne nošnje. U suradnji s Vinkovačkim jesenima, predstavljena je limitirana kolekcija Startasica koje krase originalni motivi tradicionalne nošnje koja je baš kao i same startisice ručno izrađena. 

Dolaze u nekoliko prepoznatljivih boja, prevladavaju tamno plava i crvena uz detalje u bijeloj boji. Ova originalna ideja dobila je još bolju realizaciju, osim što su odlična obuća ove Startasice predstavljaju i izvrstan hrvatski suvenir. Tradicionalni motivi nikada nisu izgledali tako moderno, pristupačno i funkcionalno! Naša definitivna preporuka za ovu jesen. 

Uz tenisice i espadrile u novoj kolekciji jest osvanuo i kišobran s istim motivima. Izvrstan modni dodatak za kišne jeseni pred nama! Uz kolekciju inspiriranu Vinkovačkim jesenima tu i su i preslatke tenisice s licitarskim srcima. Pokušajte izabrati samo jedne!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook

Kancelarija bar