ZTC

Maja Stevanović, mlada Riječanka, talentirana fotografkinja i umjetnica, iznova nas oduševljava svojom predanošću i ljubavi prema fotografiji, nepresušnim vrelom ideja i maštom koja ne poznaje granice. Možda je najpoznatija prema zanimljivim konceptualnim fotografijama, no mi obožavamo baš svaki njezin novi photoshooting i editorial. Ponosni smo što njezin rad pratimo od samih početaka, stoga s posebnim veseljem najvaljujemo njezinu samostalnu izložbu fotografija, ovog četvrtka, 24.8. s početkom u  20 h, u wine baru Prostorija. 

Očekuje nas ugodno druženje uz čašu dobrog vina ili šalicu ukusne kave te naravno savršena doza umjetnosti koju će nam priuštiti redom predivne fotografije. 

Fotografijom se bavim dvije godine i to isključivo portretima. Volim nježne siluete i ženstvenost na fotografijama. Najčešći modeli su mi djevojke nježnog lice koje mi poziraju u haljinama u prirodi. Volim konceptualne fotografije i često kroz fotku nastojim prenjeti koncept ili ideju. Ova izložba je presjek mojih radova u zadnje dvije godine i rezultat suradnje s mnogim ddivnim ljudima. Prikazuje moj napredak u fotografskom izričaju i sve izrađenije definiranje primarnog fotografskog subjekta  – ženstvenosti u spoju s prirodom.  – Maja Stevanović 

Vidimo se ovog četvrtka u 20 h u Prostoriji!


Pripremila: Stilueta
Photo: Maja Stevanović

Kancelarija bar