ZTC

Ljepota našeg posla ujedno je i često isprobavanje noviteta u svijetu kozmetike, a sve češće se radi o prirodnoj kozmetici. Ovog ljeta Stiluetin tim poseže isključivo za kozmetikom s prirodnim sastovom, posebice kada se radi o proizvodima za sunčanje. Naši današnji favoriti ne samo da pružaju brončani ten u rekordnom vremen, već i ono mnogo važnije, štite i dubinski hidratiziraju kožu, čineći je elastičnom, blistavom i nahranjenom.

Ako ste tek spremate na ljetovanje, nije prekrasno da izaberete svoj savršen proizvod za sunčanje.

Hidratantna Adriona mlijeka za sunčanje su izrađena s bademovim, maslinovim i kokosovim uljem, te su obogaćena kakao i karite maslacem. Koncipirana su na dvostrukom, istovremenom učinku – njezi i zaštiti kože.

Predstavljaju kombinaciju hidro i lipofilnih podloga visokog stupnja čistoće i resorptivnog potencijala, što uvjetuje dobar prijem i kod najosjetljivije kože. Visoki zaštitni faktori, uz sinergiju s podlogom, uspješno izoliraju štetne zrake sunčevog spektra, maksimalno štiteći kožu od opeklina, prekomjernog isušivanja i starenja. Viskovrijedna vegetabilna ulja i maslaci dubinski njeguju kožu.

 

Idući na našem “must have” popisu jest Hilegard SUN serum. Ono što ovaj serum čini posebnim jest da imperativ nije samo na ubrzanom tamnjenju kože već vodi brigu o vitalnosti i dubinskoj njezi. Ovaj visokokoncentrirani serum prvenstveno pospješuje tamnjenje prirodnim pigmentima, dok kožu štiti od dehidracije i duboko je hrani te njeguje bioaktivnim sastojcima i vitaminima E i D.

Još jedna prednost seruma su najkvalitetniji prirodni sastojci koje sadrži. Glavne zvijezde proizvoda su ulje pulpe vučjeg trna, jedno od najbogatijih i najluksuznijih ulja široke blagotvorne primjene i macerat mrkve koji zajedno osiguravaju savršen brončani ten. Obogaćen hranjivim uljem sjemena čileanske maline s antioksidativnim djelovanjem vitamina E, SUN serum osigurava duboko obnavljanje kože i štiti od prijevremenog starenja. Da bi se spriječilo isušivanje kože, SUN serum oplemenjen je i sheom, kakaom te kokosovim maslacem, koji uz hladno prešano maslinovo ulje stvaraju snažan površinski zaštitni sloj.

Za kraj, tu je obožavana Cosmel kozmetikaMelli Sun Milk sadrži snagu organskih tvari  med, malinu, zeleni čaj, maslinu, sezam, Shea maslac i kikiriki i na prirodan način štiti, njeguje, umiruje kožu i djeluje antioksidativno. Vašoj koži je vraćena ravnoteža vlage i masnoće, te se brzo upija.

 
 

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak, web stranica Cosmel

Kancelarija bar