Stilueta preporuka – Ljubljana weekend getaway!
S

Približava nam se vikend, a ako ste slobodni od posla i obaveza i tražite super ideju Stilueta za vas danas ima jednu odličnu preporuku. Zaboravite na brige, ovog vikenda skočite do Ljubljane i opustite se u gradu koji toliko pruža.

Ljubljana je glavni te ujedno i najveći grad Slovenije. Kulturno je, obrazovno, gospodarsko, političko i administrativno središte od 1991. godine. Simbol grada je Ljubljanski zmaj koji je prikazan na vrhu tornja Ljubljanskog dvorca na grbu te na prijelazu Zmajskog mosta na rijeci Ljubljanica. Zmaj simbolizira moć hrabrost i veličinu.

Posljednjih godina Ljubljana se pretvorila u pravu živahnu oazu pogodnu za bicikliste, raznovrsne i zanimljive aktivnosti, kulinarske užitke, uživanje u arhitektonskim i kulturnim znamenitostima, posjete muzejima, galerijama i kazalištima i još mnogo toga. Sigurni smo te da ćete pronaći nešto po svom guštu jer slovenska prijestolnica ima ono najbolje od oba svijeta, sofisticiranost koja se može pronaći u većim metropolama ali i šarm manjeg gradića.

Foto: Pixabay

Pripremila: Stilueta

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci