Stilueta preporuka: Hero4Heroes – cipele s riječkim potpisom stvorene za svjetske metropole
S

Da Rijekom, uz malu rječicu, teče i veliki broj ideja, noviteta, raznih projekata i da na scenu stalno izlaze brojni kreativci, pokazuje još jedan riječki brend Hero4Heroes. Radi se o brendu iza čijeg imena stoji riječka dizajnerica Marijana Hero.

Nakon diplome na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Marijana se vraća u Rijeku gdje započinje svoju priču pod nazivom Hero4Heroes. Glavna misao koja se provlači kroz njezine kreacije je da su one namijenjene heroinama – djevojčicama, mladim ženama, studenticama, majkama, poslovnim ženama, bakama i svim ostalim odvažnim ženama.

Zaštitni znak Marijaninog stvaranja su razigrane, raskošne kreacije, ispunjene bojama i ukrašene pomno izrađenim detaljima.

Kao što je svaka žena jedinstvena, tako su i njezine kreacije jedinstvene svaka na svoj način, predstavljaju nedovršene priče upotpunjene osobnošću i stavom žene koje se ne boje pokazati svoju snažnu osobnost.

Zbog svega navedenog nije ni čudno da se brend brzo pročuo među Riječankama i da je bio dio velikih, za Rijeku vrlo značajnih modnih revija kao što su Riječke stepenice, City 4520 i Extravagant Gala. Međutim, kako se kaže da se dobar glas daleko čuje, tako je Marijana sa svojim Hero4Heroes brendom dospjela sve do dalekog New Yorka i njegovog Fashion week-a gdje je 2017. predstavila svoju novu SS18 kolekciju.

Osim u New Yorku, za riječki dizajn pročulo se i u Dubai-u čemu je prethodio Marijanin intervju u modnom časopisu „Ego“.

Iako se u sastavu Hero4Heroes dizajna nalaze odijela od tvida, razigrane traperice s patchworkom, torbe s vintage elementima, nama su za oko zapele cipele karakterističnog dizajna s visokom petom, u raznim bojama, cipele koje su odvažne i hrabre baš kao i žene kojima su namijenjene.

Nepisano pravilo glasi kako se krajem ljeta, netom prije same jeseni, razigrane i vesele boje polako spremaju, dok na scenu izlaze tamne, zelene, burgundy nijanse. Međutim, nama se Hero4Heroes cipele čine kao odličan izbor za hrabre, odvažne žene koje ovo tranzicijsko razdoblje između ljeta i jeseni, između toplih i hladnih mjeseci žele začiniti odvažnim, hrabrim bojama koje će podići svaki outfit.

Posjetite online modnu adresu riječke riječke dizajnerice: WEBSHOP

Pripremila: Marina Pilar

Foto: HERO4HEROES INSTAGRAM

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci