ZTC

Naša Rijeka polako se budi, sve je više gastro lokacija koje spajaju prekrasan interijer, ljubazno i stručno osoblje s onim najbitnijim – hranom koja osim što je ukusna, ujedno je i bogata svježim sastojcima, obrađenim s puno ljubavi prema kulinarstvu i pažnjom do svakog pojedinog detalja. 

ZTC

Od lokalnih svježih namjernica, preko pripreme do prezentacije naglasak je na harmoniji okusa, boja i mirisa! Danas, vam dajemo nekoliko preporuka gdje kušati doručak u Rijeci, kada poželite isprobati nešto posebno ili se jednostavno nagraditi – primjerice ponedjeljkom i pružiti si mali vjetar u leđa za nadolazeći tjedan.

Na našem popisu pronašao se novootvoreni gastro dragulj u samome srcu grada PLACA 51, mjesto gdje nastaju najukusniji smoothiji, omleti i marende po svačijem guštu. Interijer oduševljava, a ugodna atmosfera učinit će da se osjećate baš kao da ste kod kuće. Izbor je veliki, a baš svako jelo pripremljeno je s jednakim žarom i ljubavi. Svakako naša preporuka za svaki obrok u danu, ne samo doručak!

Još jedna poznata lokacija za opuštanje i obrok s prijateljica svakako je obožavani KING’S CAFFE FOOD PUB. Za doručak možete kušati sve od zobenih kaša s različitim nadjevima, preko omleta i tosteva, do slatkih užitaka poput panna cotte koju obožavamo i kao desert. 

Od nedavno u ukusnim zalogajima možete uživati i u CUKAR I KAFE BARU. Naša preporuka je slastan topli sendvič od pomno odabranih sastojaka za zagarantirano guštanje. Ako se odlučite zasladiti tu je čokoladna eksplozija – čokoladna krostata!

PLACA51

PLACA51

KING’S

KING’S

CUKAR I KAFE

Photo: Facebook, Ivor Mažar
Pripremila: Katja Grubiša

Kancelarija bar