Stilueta preporuka: Budi što želiš, dođi na Riječki karneval!
S

Još nas svega nekoliko dana dijeli od maškaranog ludila – Međunarodne karnevalske povorke koja se ove godine u Rijeci održava 23.02.2020. Ovaj spektakularan događaj odvija se već 37. godinu zaredom, a na samoj povorci raznih maski i domišljatih ideja zasigurno neće nedostajati.

Iz godine u godinu iznenadimo se brojnim originalnim idejama pojedinaca ili pak grupa koje su posebne baš po tome što su svoje – drugačije i otkačene i zato baš uvijek zamijećene. Uvijek se pitamo što će naredna godina novoga pokazati, koji će kreativci i kakvim maskama pokazati da mašta i smisao za veselje zaista nemaju granica.

Iako riječki karneval traje skoro cijelu veljaču, nekako su ipak sve oči uprte baš u ovu povorku koja i ove godine prolazi već dobro poznatim i utabanim putem – Korzom, riječkom šetnicom i žilom kucavicom. Žilom kucavicom koja će se ovu nedjelju pretvoriti u rijeku veseljaka pod maskama. Maskama koje su originalne i autentične. Upravo je to i je ljepota ovog događanja i cijelog karnevala – da budete svoji, stavite omiljenu masku i prepustite se veselju i odličnoj atmosferi tzv. „petog godišnjeg doba“. Zato odaberite svoju masku, budite ono što želite biti i pridružite se ovom posebnom, maškaranom ugođaju u gradu barem na jedan dan.

Foto: web stranica rijecki-karneval.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci