NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERStilueta preporuka: Božićno fotografiranje...

zadnje objave

Stilueta preporuka: Božićno fotografiranje s potpisom Filipa Gržinčića prava je bajka!

Ho – ho – ho! Osjetite li već duh blagdana oko vas? Na televizijama se već vrte prigodne reklame, radio postaje već puštaje popularne pjesme, a pravo je vrijeme da počnete planirati i neke vama posebne aktivnosti i uspomene!

Ono što nas posebno veseli i ove godine je prigodno fotografiranje u studiju Filipa Gržinčića! Nakon prošlogodišnjih kulisa koje su bile pravi hit, dragi je tim pripremio posebnu dekoraciju i za ove blagdane! Studio se nalazi u u centru Rijeke, ugodan je, prostran i pruža priliku da se lako pripremite, a zatim i odlično pozirate kako bi kreirali najšarmantnije uspomene! 

“Dragi prijatelji, konačno je gotov i ovogodišnji set za božićno fotografiranje! Hvala vam na strpljenju i brojnim pozivima i porukama. Iako smo dali sve od sebe, ove godine malo kasnimo, no imamo još sasvim dovoljno vremena za napraviti prekrasne fotografije vaših najbližih! Da Vam se bude lakše odlučiti, ove godine imamo samo jedan zeleno zlatni set.”

I apsolutno je neodoljiv! Uređenje ovog savršenog cornera potpisuje uvijek kreativna Slađana Gržinčić.  Fotografiranje je namijenjeno isključivo parovima, djeci te roditeljima s djecom.

Najslađe uspomene!
Rezervirajte čim prije svoj termin!
Fotografije za zauvijek!

Jedan termin je isključivo za jednu obitelj / par.  Više saznajte na Božićno fotografiranje  i ne propustite priliku za stvaranjem najljepših uspomena! Mi naš termin već imamo! 

Kontakt: 099/ 258 25 24 / INFO I LINK NA PRIJAVE

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE